2777
2789
عنوان

ویروس جدید

370 بازدید | 33 پست

خانوم ها سلام 

بچه ام الان ۱۵روز از این ویروس جدید گرفته تب و استفراغ و عفونت چشم خوبم نمیشه همش بی حال چکارش کنم دیوونه شدم بخدا تورخدا اگه راه کاری دارین بهم بگین🌹❤

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستین🥰🥰😍😍😍

خدا رحم‌کنه باز چ‌ویروس 

دیگ‌کشش ندارما 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا رحم‌کنه باز چ‌ویروس  دیگ‌کشش ندارما

از این سرما خوردگی جدید یا ویروس نمیدونم بخدا منم خسته شدم نگرانشم هستم

از این سرما خوردگی جدید یا ویروس نمیدونم بخدا منم خسته شدم نگرانشم هستم

ب نظرم ببر سرمش بزن آب بدنش کم نشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

۱۵ روز خیلی شده ها خطرناکه اگه هنوز اسهال استفراغ داره آب بدن از دست میده یه دکتر ببر مجدد

اسهال نیست اما استفراغ میکنه 

فردا بازم باید ببرم بخدا دیوونه میشم همین جوری بی حال میفته ی گوشه 

دختر بی حالی خطرناکه ها تو رو خدا ببرش بستری کن یه روزه سر پا میشه 

خب اینکه اسهال نیست خوبه چون  اونجوری خیلی آب بدن دفع میشه خطرناکه..ادامه دار شد بازم یه دکتر خ ...

اره فردا ان شاالله میبرم .حضرت زهرا خودش کمک م کنه بچه ام خوب بشه اصلا طاقت مریضی بچه رو ندارم