2777
2789
عنوان

قلب جنین. با تجربه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ هفته صداشو پخش کرد شنیدم 🥲❤ قشنگ ترین صدایی که تا اون موقع شنیدم چون خونریزی کردم و فکر کردم از د ...

خدانگهدارش باشه. الهی عزیزم

برای منم دعا کن

ممنون که جواب دادی

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
ببخشید از همه این سوال رو میپرسم، چون تا شنبه که برم دکتر این سوال ذهنمو خسته تر میکنه. به طور واضح ...

دستگاه سونو صداش پخش میکنه دیگه

ینی چی واضح؟!!!

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
8 هفته بودم

عزیزززززم. شما هم واضح شنیدید؟ کی آزمایش دادید مثبت شد؟ کی رفتید دکتر و سونو نوشت

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
دستگاه سونو صداش پخش میکنه دیگه ینی چی واضح؟!!!

مسخرم نکنید واقعا بلد نیستم و تجربه اولمه. من همیشه فکر میکردم هفت هشت ماهگی میشنون. چون چند باری که رفتم دکتر زنان. زنایی که شکمشون بزرگ بود میرفتن تو اتاق، صدای بچه میومد

مسخرم نکنید واقعا بلد نیستم و تجربه اولمه. من همیشه فکر میکردم هفت هشت ماهگی میشنون. چون چند باری که ...

عزیز مسخره نکردم میگم اگه رفته باشی تا حالا سونو میدونی ک خود دستگاه صدا پخش میکنه همزمان ک سونو انجام میشه قلب داشته باشه جنین ،همونجا صداش پخش میشه حالا از۵_۶هفته تا اخر

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من ازمایش ندادم 8 هفته رفتم صدای قلبشو دکتر برام گذاشت 

با بی بی چک مثبت رفتی. منظورم چجوری فهمیدی بارداری

عزیز مسخره نکردم میگم اگه رفته باشی تا حالا سونو میدونی ک خود دستگاه صدا پخش میکنه  همزمان ک سو ...

نه ناراحت نشدما با خنده گفتم مسخرم نکنید چون واقعا بلد نیستم دوستم. مرسی عزیزم