2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 107 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قیمه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

زرشک پلو

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋
چجوری درست میکنی؟

سینه مرغ و سبزی وهویج رنده میزارم باهم بپزه ...برنجم دونفریم نصف پیمانه میشورم میریزم داخلش همه که پخت با گوشکوب یا گوشکوب برقی یه مقدار له میکنم ..الو هاشو میریزم و ونمک ورب وموقع سرو لیمو تازه بریز 

انگار زندگییه ما رو نوشتی .دقیقا ما هم مثل شما هستیم

باورت میشه از ۶وخورده ای حقوق ۶ میلیون کاملللل میره برای قسطو بدهی؟باز باید تا ماه بعد بی پول 

دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار دیگ نمیکشم

شما چیکار میکنی؟

باورت میشه از ۶وخورده ای حقوق ۶ میلیون کاملللل میره برای قسطو بدهی؟باز باید تا ماه بعد بی پول  ...

.

والا ما هم مثل شما به خدا .یه کم پول میاد دستمون خرج ماشين و........هر چند روز یه بار از اداره گاز میان برای بدهی سیصد و پنجاه تومانه.به خدا نداریم میخوان قطع کنن 

. والا ما هم مثل شما به خدا .یه کم پول میاد دستمون خرج ماشين و........هر چند روز یه بار از اداره گا ...

کسیم ندارین کمک بگیرین؟

من پدرمو پدرشوهرم هستن بگیم میدن 

ولی نمیشه هی دستمون دراز باشه

کارشوهرت چیه؟

منم تو اقدامم یکساله الان ک وضعم نرمال شده مبخوام جلوگیری کنم عاشق بچم براهمین نمیخوام اذیت شه کنارما😓😓

کسیم ندارین کمک بگیرین؟ من پدرمو پدرشوهرم هستن بگیم میدن  ولی نمیشه هی دستمون دراز باشه کارش ...

نه به نظرمن  تا وضعتون انشالله که بهتر بشه برا بچه اقدام کن.خرج بچه زیاده .چرا هستن که ازشون بگیریم ولی قرضه دیگه باید پس بدیم بازم سخته 

نه به نظرمن  تا وضعتون انشالله که بهتر بشه برا بچه اقدام کن.خرج بچه زیاده .چرا هستن که ازشون بگ ...

نمیدونم خستم موندم چرا خدا نگام نمبکنه دیگه 

ناامیدم هعی میگم خدا الان اوج ناامیدیم الان ته چاهم نجاتم بده دیگه ولی هرماه ....

میترسم از غذای بیرون☹️ مسموم شدیم یکی دوباری

جای خوب و تمیز مسموم نمیشی عزیزم حتما تمیز نبودن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍