2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 107 پست
آره بچه ها عاشقش هستن. حالا توی این سرخ کن بدون روغن ها خوب میشه؟میپزه و برشته هم میشه؟

اره عالی میشه پف میکنه و ترد میشه اول ردی درجه کم میزارم ۱۷۰ بعد از از ۳یا۴ دقیقه میزارم ۲۰۰ درجه ... البته یکم رو غن در حد یه قاشق باید بریزی با نمک ...حتی کتلت و سمبوسه و مرغ و ماهی و ...داخلش میزارم راحت شدم

🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم خیلی گرفتست از صبح چیزی نخوردم الانم واقعا حس بالا اوردن دارم دوسدارم مرگ بخورم

چرا عزیزم چی شده

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
اتفاقا پیش ماهمیشه هست نون محلی هم خودم میپزم توخونه با کنجد وای دلم ضعف رفت

اره نون تنوری منظورت با کنجد 😫😫😫😫فقط صبح ها هست سرشیر زود تموم میکنن ما ابادان هستیم اینجا خیلی سرشیر مصرفش بالاست کلن خوزستان اینطوری

🤪
اره عالی میشه پف میکنه و ترد میشه اول ردی درجه کم میزارم ۱۷۰ بعد از از ۳یا۴ دقیقه میزارم ۲۰۰ درجه .. ...

چقدر خوبه پس خیلی کاربردیه . ایشاالله هر روز توش غذاهای خوشمزه بپزید و نوش جان کنید

چرا عزیزم چی شده

قرار بود دروز پیش حقوق شوهرمو بدن امروز زنگ زد رفیقش گفت چخبراز حقوق اوتم گفت زنگ زده حسابدار گفته تا۲۰ خبری نیست 

۶تومن میخوان بدن شاید ۵۰۰ بمونه شایدم نمونه اونم نمیدن دلم میخواد زار بزنم کلا ۱۵۰ پول داریم البته یکماههداریم با۸۰۰ میگذرونیم خستم بخدا نمیکشم شوهرم از صب تاشب داره جون میکنه تو کارخونه اخر ماهم اینجوری ماشین خراب رسما خودمون از همه خوشیا دنیا محروم کردیم پس عدالت خدا کجاست نمیکشم افسردم 

قرار بود دروز پیش حقوق شوهرمو بدن امروز زنگ زد رفیقش گفت چخبراز حقوق اوتم گفت زنگ زده حسابدار گفته ت ...

عزیزم عمقا درکت میکنم این روزا سر منم اومده خدا صبرت بده فقط

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
۶ نفریم بعد هر کدوم یه چیز نمیخورن الان اسن ماهی بیاد داداش کوچیکم خودش ب دک و دیوار میزنه😂 من ترج ...

اخی الهی مامانت حق داره پس

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
سفارش بده ی چیزی

میترسم از غذای بیرون☹️

مسموم شدیم یکی دوباری

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اگر سنش بالای ده سالشه یادش بده یک غذای ساده درست کنه .

نه ۵ ساله