زامبی۲۰۲۳ مدیر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 عنوان شام چی دارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 107 پست نمیدونم چی بپزم بگین چی دارین معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍 1402/02/12 | 19:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهنازافشار عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10532 خوردم نصف النهار ظهر دمپخت اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 من بیرون بودم الان اومدم..جیگر مرغ و سیبزمینی درست میکنم لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 ما برنج درست کردیم نمیدونبم یا چی بخوریم😂😂😂😂😂😂 ما برنج کلا پایه ثابت سفرمونه تازه داری ... تن ماهی آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 😁😁😁دارم به بچه هشت ماهم میگم برا بابا چی درست کنیم عزیییزممم😍خودشو ساندویچی کن بخورین😋 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
هکر_قلب عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 1824 من قیمه درست کردم با مرغ 🖤⃟ ••Acı çekmekten daha kötüsü, acını kimseye anlatamamaktır
نوراabadan عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1937 سیب زمینی و تن ماهی دیگه از سیب زمینی حالم بد شد از صبح تاشب بچه هام درست می کنن تو این سرخ کن های بدون روغن با سس می خورن .کنار غذا می خورن .شب می ۷ورن .صبحانه با سوسیس می خورن 🤪
متولدماهمارس2023 عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 3706 کوکوی شوید...ماکارونی ...یک بشقاب بزرگ سیب زمینی سرخ کرده به همراه سالاد فصل...ساندویچ مرغ ...ساندویچ تخم مرغ...تخم مرغ گوجه...سیب زمینی آب پز ...