2777
2789
عنوان

از اینکه ازدواج کردم پشیمومم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 43 پست
والا باید همچین چیزی بهش بگم به خودش بیاد کم چیزیه مگه ازدواج با کراش

واقعا اینهمه تلاش کنی بهش برسی حالا ک رسیدی بزنی خراب کنی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن حتی کسی تا به حال تولدمو تبریک نگفته ولی سر تولد خانمای خودشون زنگ میزنن یاد آوری می کنند که من خانمهاشونو تحویل بگیرم منم زنگ می زنم ولی بنظرم این گداییه هیچ ارزشی نداره اصلا هم محبتی توش نیست من همچین چیزی برای خودم نمی خوام (که مثلاً شوهرم بره به همه خبر بده تولد زنمه تحویلش بگیرید)

باور کن حتی کسی تا به حال تولدمو تبریک نگفته ولی سر تولد خانمای خودشون زنگ میزنن یاد آوری می کنند که ...

مامان زهرا جان منم برام مهم نیست ولی شوهرم یبار گف انتظار داشتم وقتی دست مامانم شکسته تو میومدی افطار میکردی باهاش خب وقتی همچین چیزی از من شاغل روزه دار میخواد این توقع هم از من سر میزنه 

اما این بیشتر شبیه تعیین تکلیفه  از طرفی بامحبت خارها گل میشن تواجازه نمیدی ادما بهت نزدیک بش ...

نمیدونم خب منم کوتاه اومدم خیلی بیشتر خیلی جاها گند زده گذشتم ولی نمیخام عادت کنه

خب اگه سطحش پایینه بهم بزن ادرس خونه مارو بده من باهاش ازدواج میکنم 

خلاصه بگم اینقد میزدن تو سرم حس میکردم کمبود دارم الان با اومدنش دیدم چقد سطحم خوبه و عالیه اعتماد بنفس گرفتم 

نمیدونم خب منم کوتاه اومدم خیلی بیشتر خیلی جاها گند زده گذشتم ولی نمیخام عادت کنه

میشه بیشتر بگی 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

میشه بیشتر بگی 

کلا خیلی حرصم میده حرفش مدام عوض میشه از خودش نظر نداره منم مثه خودشم ها باعث میشه ببخشمش...

اخرین بار خانوادم دعوت کرده بود افطاری من داشتم پذیرایی میکردم چون گند زده بودیم دوتایی خلاصه بگم حرصم میده 

مامان زهرا جان منم برام مهم نیست ولی شوهرم یبار گف انتظار داشتم وقتی دست مامانم شکسته تو میومدی افطا ...

متاسفانه دوره ای شده که غالب آدما فقط به فکر خودشونن.من توقعات اونها رو پاسخ میدم فقط از روی انسانیت البته خودمو نمی کشم در حدی که شوهرمو خوشحال کنم چون ارزشش رو داره اما خانواده همسرم رو یک نمره ای دادم و بیشتر از اون توقع ندارم سطحشون همینه بیشتر از این درکی ندارن رو حساب بدجنسیشون نمی ذارم. ولی با سیاست شوهرمو ازشون جدا کردم بهش این تفاوت رو نشون دادم بعد این همه سال اون قدرمو می دونه و همیشه ازم متشکره 

کلا خیلی حرصم میده حرفش مدام عوض میشه از خودش نظر نداره منم مثه خودشم ها باعث میشه ببخشمش... اخرین ...

مگه چکار میکنه که حرص میخوری

کلا خیلی حرصم میده حرفش مدام عوض میشه از خودش نظر نداره منم مثه خودشم ها باعث میشه ببخشمش... اخرین ...

عزیزدلم اگ میخوای کمکت کنم باز کن موضوعو تاببینم بینتون چخبره اینجوری سربسته متوجه نمیشم چخبره دقیقا

تو چرا دعوت کردن این مدلی دوس نداری؟ 

خب من مدلم اینجوریه 

همه هم میدونن 

مثلا عقد که بودم تا مادر همسرم بهم زنگ نمیزد و دعوتم نمی‌کرد برای شام و نهار نمی‌رفتم خونشون 

با اینکه 3 سال هم عقد بودم 

با همسرم میرفتیم واسه سر زدن 

عصرها گاها 

میومد دنبالم میرفتیم یک ساعت عین مهمان یه سر میزدم و میومدیم 

اصرار هم میکردن شام بمون اما خب قبول نمیکردم 

بعدش با همسرم میرفتیم رستوران 😁

کلا تو 3 سالی که عقد بودم شاید 10 وعده برای نهار یا شام خونشون بودم اونم از قبلش مادرش زنگ میزد دعوتم میکرد

.Pain🔥you made me a believer