2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدانکنه فدات عزیزم خیلی برام دعا کن امضام

عزیزم دلم برات ریش شد درد تو از درد من بدتره انشاالله به این وقت اذان شوهرت بیاد دنبالت به خوشی بری سر خونه زندگیت امین ،🤲🤲

عزیزم دلم برات ریش شد درد تو از درد من بدتره انشاالله به این وقت اذان شوهرت بیاد دنبالت به خوشی بری ...

مرسی عزیزم

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
باشگاه بود اومد خونه داشت لنگ میزد تکواندو کاره موقع ضربه زدن اسیب دیده فکر کردیم در رفته شوهرم برد ...

دخترم منم جمعه زانوش دررفت بزدم شکسته بند جاانداخت الانم یکم ورم داره هنو کامل نمیتونه راه بره چشم دعامیکنم عزیرم انشالله چیزی نباشه توهم دعاکن دختر من زودتر خوب بشه

دخترم منم جمعه زانوش دررفت بزدم شکسته بند جاانداخت الانم یکم ورم داره هنو کامل نمیتونه راه بره چشم د ...

قوربونت برم عزیزم انشاالله هر چه زودتر دختر گلت خوب خوب بشه و به راحتی راه بره 

ان شاالله چیزی نیست. پسر منم می‌ره فوتبال. هر جاش دست میگیرم میگه آخ. منم دلم هری می‌ریزه که چی شده ...

انشاالله وای از دست این بچه ها پسر منم مثل پسر شماست خودشو هلاک کرده برا اول شدن 

انشاالله خدا برامون حفظش کنه تمام ارزوهامون و تو بچه هامون میبینیم

خدا خیرتون بده عزیزم

سلام گلم پای پسرتون خوبه انشالله ک چیزی نبوده فقط یسوال دلشتم دختر من ک پاش دررفته بود الان چن روزیه تب داره از دکتر پرسیدم گف بخاطر پاش شما همچین چیزی تجربه کردین ؟

سلام گلم پای پسرتون خوبه انشالله ک چیزی نبوده فقط یسوال دلشتم دختر من ک پاش دررفته بود الان چن روزیه ...

سلام عزیزم پای پسرم هم دررفتگی داشت و هم ترک داره آتل بستن براش 

دخترتون شاید ترسیده خدا رو شکر پسرم تب نکرد مطمئنی سرما نخورده؟

سلام عزیزم پای پسرم هم دررفتگی داشت و هم ترک داره آتل بستن براش  دخترتون شاید ترسیده خدا رو شک ...

انشالله زودی خوب میشه گفتن تا کی میتونه راه بره وکامل خوب میشه من پرسیدم گفت ۳ هفته طول میکشه والا پیش دکتر میبرمش یکی میگه سرما خوردگیه یکی میگه بخاطر پاش بازم ممنون انشالله زودی سلامتیشو بدست بیاره 

انشالله زودی خوب میشه گفتن تا کی میتونه راه بره وکامل خوب میشه من پرسیدم گفت ۳ هفته طول میکشه والا پ ...

انشاالله ممنون عزیزم فدات شم به منم گفتن باید ۳هفته باید بمونه انشاالله بچه شما هم زودی خوب میشه 

بدبختی من اینجاست پسرم مدرسه میره باید با این ببرم و بیارم خودمم باردارم دیگه جونی واسم نمیمونه تا برسم خونه خدا کنه هم بچه شما هم پسر من زود خوب شن خیالمون راحت شه 

ممنون که جویای حالمون هستین

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792