2777
2789
عنوان

کبودی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 93 پست
چند سال پیش رفتم کلاس های تجوید و روانخوانی قرآن به نظرم بهترین کار چندین سال آخرین بود خیلی ام خوب ...

اره‌ عزیزم‌ خیلی خوبه‌ خداچیزیو‌ دراحتیارماقرارداده‌ چرانبایدازش‌ استفاده‌ کنیم

مممممم
چرا‌ تانرز‌ سکته‌ میرفتم‌ بچم‌ توشکمم‌ خودشو‌ نیکوبید‌ ب اینوراونور

ای واییییییییییی

منم سر بارداری اولم ۱ شب خونه پدرشوهرم خوابیده بودم شوهرم شب کار بود منم تو اتاق تنها بودم اتاقمم کنار اتاق پدر شوهرم بود 

بعد نصف شب یهو بختک افتاد روم

خیلی وحشتناک بود شروع کردم به ناله و میزدم رو شکمم که ولم کن

۱۵ربع اینجوری اذیتم کرد بعد یهو پدرشوهرم گفت بس کنید دیگه

طفلی فکر کرده بود خبریه🤭🤭🤭🤭بعد هیچی ولم کرد ولی تا شوهرم بیاد نتونستم از جام تکون بخورم

شوهرم نماز صبح رسید دید رنگ به رو ندارم رفت مامانش رو بیدار کرد

مادرشوهرم اومد ماساژ داد آب بهم داد تا ۱کم حالم جا بیاد

بعد فرداش رفتم سونو که اونهمه ضربه به شکمم زده بودم بچه طوریش نشده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وحشتناک بود میخواست خفه ام کنه

اره‌ میدونم‌ بختک‌ خیلی بده‌ من‌ چند‌ شب پیش از خاب بیدار شدم دیدم یکی با چادر چایین‌ پاهام‌ داره‌ نماز میخونه  از دل هی کشیدم نیست شد بعد چنبارم‌ باز دیدمش‌ ولی یهو میره‌ باز دیشب حلومبل خابیده بودم‌ از زیر مبل دیدم‌ جلو‌ در ورودی‌ داخل‌ پذیرایی‌ دوتاپادیدم‌ پای‌ گربه‌ بود‌ باز بلندشدم‌ ببینم‌ چیه نبود‌ نیس شده بود باید دوباره‌ برم‌ پیش روحانی

مممممم
ای واییییییییییی منم سر بارداری اولم ۱ شب خونه پدرشوهرم خوابیده بودم شوهرم شب کار بود منم ...

یا خداااا

اره ببین منم مثلا شنیدم خانمی که زایمان می‌کنه تا ۴۰ روز نباید تنها باشه اصلا چون از گناهان پاک شده اون وقت میان اذیتش میکنن

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
منم بعضی اوقات کبودی تو بدنم میبینم البته من ربط میدم به اینکه شبا میرم حموم و ممکنه  بخوان ...

یکی بود نباید آسپرین میخورد ولی خوردە بود کبود میشد

شبا اگە خیلی دیرنباشە چە اشکالی دارە

عزیز دلم🥰🥰😍منپارسال تو شرایط شما بودم ۱۶شهریور زایمان کردم وای که دلم واسه حاملگی آن تنگ شده ...

وای‌ خوشبحالت‌ منم‌ زودترمیدیم‌ اونروزو‌ مال منم دختره الهی قربونش برم‌

خدا بهشتتوبرات‌ حفظ کنه مامان مهربون😍

مممممم
وای‌ خوشبحالت‌ منم‌ زودترمیدیم‌ اونروزو‌ مال منم دختره الهی قربونش برم‌ خدا بهشتتوبرات‌ حفظ کنه مام ...

شما چندسالتونه؟

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹