2777
2789
عنوان

بی بی چک های من تو این چند روز گذشته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7765 بازدید | 62 پست
همشون مثبته 😐😐😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 اره حامله ای حاملههههههه اییییییی یکی این زنو از برق بکش ...

میترسم یه چی بگم دلخور شه

این همه واسه چی!!

مادر بودن تمرین صبره

این چه کاریه آخه؟!

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
دکتر ابراز ناامیدی کرد😭 من دی ماه بارداری پوچ داشتم. دکتر گفت بتات پایینه

دکترت یکمی منگوله بنظرم از حرفی که تو تاپیک قبلیت زده مشخصه کم داره

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی مسافرت؟؟

تو اون تاپیکتم گفتم .گفتی دو‌ روز مونده به موعدم 

گفتمت خیلیییی زود رفتی ازمایش دادی 

فعلا هم مسافرت بنداز عقب باید اولش مراقب باشی

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

مباااااااارکه💟💟💟💟

شوهرت رو ورشکستی ک 

بزار هفته دیگه برو آزمایش قشنگ با خیال راحت و مطمئن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
همین روزاست که قحطی بیبی چک بیاد😂😂😂چخبرههههه؟ مثبته دیگه مبارکه. بتات چنده مگه؟

موعد اصلیم ۱۱ فروردین هست 

اما ده شب دوفاستون خوردم . دکتر گفت دوفاستون رو قطع کنی پریود میشی اما نشدم . شنبه ۲ اردیبهشت آخرین دوفاستون رو خوردم . سه روز بعدش بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت . شنبه ای کع گذشت آزمایش دادم بتام ۶۳ بود . 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

بارداری دیگه بقیه ش رو بسپار به خدا

زبونم لال اگر بخواد پوچ و خارج رحمی باشه میتونی کاری کنی؟!!!! جز اینکه با این همه استرسی ک ب خودت میدی اوضاع رو بدتر میکنی

اینو منی میگم که ۷ساله منتظرم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

دقیقا منم بارداری پوچ داشتم دی ماه و اردیبهشت بارداری موفق 

الانم دخترم بغلم خوابیده 

یکم از استرست کم کن ،حتما و مطمئنا بارداری ،ولی یکم صبور باش خواهشا

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
مباااااااارکه💟💟💟💟 شوهرت رو ورشکستی ک  بزار هفته دیگه برو آزمایش قشنگ با خیال راحت و مطمئن

برای شنبه برام آزمایش نوشته 

دقیقا منم بارداری پوچ داشتم دی ماه و اردیبهشت بارداری موفق  الانم دخترم بغلم خوابیده  یک ...

عهههه شما ام دی بارداری پوچ داشتی؟ 

برای شنبه برام آزمایش نوشته 

توکل بر خدا کن اصلا استرس نگیر 

برو ازمایش بنظرم دکترت هم از اوناس ک زیاد استرس میده اگر میتونی عوضش کن چون ۹ ماه باید تحملش کنی یه دکتر خوب پیدا کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بارداری دیگه بقیه ش رو بسپار به خدا زبونم لال اگر بخواد پوچ و خارج رحمی باشه میتونی کاری کنی؟!!!! ج ...

سآل ۱۴۰۰ هم یه بارداری شیمیایی داشتم 

خیلی سخته یعنی 

آدم بی بی چک مثبت میبینه خوشحال میشه ولی....

موعد اصلیم ۱۱ فروردین هست  اما ده شب دوفاستون خوردم . دکتر گفت دوفاستون رو قطع کنی پریود میشی ...

خب خوبه دیگه مثبته. یه بار دیگه هم آزمایش بده ببین رشد بتات چطور بوده، دیگه جای نگرانی نیست

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

توکل بر خدا کن اصلا استرس نگیر  برو ازمایش بنظرم دکترت هم از اوناس ک زیاد استرس میده اگر میتون ...

اتفاقا داشتم پیش خودم میگفتم 

که عوضش کنم 

دکتر آرومی ها 

اما فکر کنم چون بارداری شیمیایی و بارداری پوچ داشتم ، زیاد حساب باز نکرده رو این بارداریمم