2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 22 پست
ب نیت بچه های کلاس از دوران ابتدایی رد مظالم بدیم مثلا؟😂اخه خداییشم همه بچه ها تقلب میکردن از ابتدا ...

تو چکار بقیه داری...تو به نیت خطای خودت رد مظالم بده.

مثلا از رو دست بغل دستی تقلب کردی به نیت اون انجامش بده

یا غیبت طرفو کردی  اگر جرات حلالیتو داری که چه بهتر بطلب اگه نه به نیت اون شخص رد مظالم رو انجامش بده و تمام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب یه سوال!مثلا هممون دوران امتحان مدرسه تقلب کردیم..اونوقت باید از تک تک بچه ها و معلم حلالیت بطلبی ...

من شنیدم در مسئله غیبت میشه توبه کرد و اگه باعث ناراحتی بیشتری میشه میتونیم نگیم، اما باید به شکلی جبران کنیم. مثلا اگر ممکن بود ثابت کنیم حرفمون اشتباه بوده یا از خوبی های اون فرد بگیم و ثواب کارهامون رو بهش هدیه کنیم. باز هم بهتره نظر مرجعتون رو بخونید. آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله خامنه ای سایت پاسخگویی دارن، آیت الله سیستانی هم میتونید سوالتون رو از طریق ایمیل ارسال کنید. بقیه مراجع رو اطلاعی ندارم  

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
خب یه سوال!مثلا هممون دوران امتحان مدرسه تقلب کردیم..اونوقت باید از تک تک بچه ها و معلم حلالیت بطلبی ...

سلام عزیزم

درباره تقلب تو امتحان درسته که کار نادرستیه، ولی چون رقابتی نیست و نمره آوردن یا نیاوردن شما ضرر یا نفعی به همکلاسی نمی رسونه،تصور نمی کنم به بچه ها مدیون باشی

حتی به معلم

بیشتر فکر کنم ظلم به خودتون بوده یا اگر بخوایم دقیق بگیم کار یا امتیازی که با اون مدرک به دست آوردیم نادرستی.که این جوری البته خیلی پیچیده تر میشه!

یعنی شما به رقبای کاری یا کسانی که به واسطه شغل تون خدمات میدید بهشون بیشتر مدیونید

شغل و مدرک تون چیه الان؟

خخخخخ غیبت کنید بعد برید روضه اونجا غیبتای جدید بکنید!

فازتون چیه دقیقا😒😒🙄🙄؟؟؟ مطالب اگر باب دلتون نیست نخونید دلیلی نداره اعتقادات بقیه رو زیر سوال ببرید

من خودم در طول عمرم شاید ده تا مجلس روضه هم نرفته باشم ولی هرگز به خودم اجازه نمیدم کسی رو دست بندازم و با تمسخر و تیکه پرونی نظر بدم

فازتون چیه دقیقا😒😒🙄🙄؟؟؟ مطالب اگر باب دلتون نیست نخونید دلیلی نداره اعتقادات بقیه رو زیر سوال بب ...

منظورم شما نیستید

منظورم اونایی هستن که این نظرات عجیب و غریب رو به مردم میدن در حالی که خودشون دنیاااااای مظالم گردنشونه!

از دین چیزی جز سخره باقی نذاشتن!