2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا حقوق ثابتی نداره ...

به عنوان رسمی استخدام شده یا قراردادی یا پیمانی؟؟؟

پستی که الان بهش دادن چیه؟؟

کارمنده ،کارگره.

مدرک تحصیلیش چیه ؟؟

سابقه کار داشته یا نداشته ...

چون اسمش شرکت نفته حقوق الکی بالا که نمیدن ...

اهواز ک پایه حقوقش ۲۰ تومنه برا کسی ک سابقه نداره البته تا ۶ ماه پیش این مبلغ بوده الانو نمیدونم

نه بابا شوهر من ملی حفاریه با۱۷سال سابقه و دوتا بچه۲ امسال شده۲۰ تومن😁

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اصلا حقوق ثابتی نداره ... به عنوان رسمی استخدام شده یا قراردادی یا پیمانی؟؟؟ پستی که الان بهش دادن ...

👌

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
فرق داره رسمی یا شرکتی  شرکتی خوبه ولی شرکتی و قرار دادی ها معمولیه

اتفاقا من فکر میکنم رسمی خوبه . الان چند تا از خانواده ما شرکت نفتی هستند حقوقشون رو هیچوقت نپرسیدم و اونها هم نگفتند ولی بعضی وقتها لابه لای حرفها یه چیزهایی میشنویم دیگه مثلا یکبار یکیشون داشت میگفت  از این ماه به خاطر خرید ماشین باید ماهی 25 میلیون قسط بدم خوب خودت حساب کن کم کم حقوقش باید چقدر باشه که 25 فقط قسط میده

در حال حاضر کسایی هستن که حقوق هشت میلیون توی شرکت نفت میگیرن...الکی حقوق بالا نمیدن ...

متاسفانه شرکت نفت اسمش بد در رفته همه فکر میکنن به دلار حقوق بهشون میاد یا کارمندهای تازه کار رو با کارمندهای رسمی سابقه دار مقایسه میکنن ...

از هشت میلیون شروع حقوق ....