2777
2789
عنوان

تعبیر خواب دست نامحرم گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 33 پست

حالا خوابهایی که من میبینم سرش گوسفند بدنش شترمرغ درحال دوییدن 😒

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی😅

خواب خوبی دیدین مخصوصا اگر اون استادتون جوان باشن اگر مجردین ازدواجتون نزدیکه ان شاالله به خوبی و خوشی با یک فرد تحصیل کرده و مهربان که وابسته شما خواهد بود حالا با استادتون هم نه با شخصی از دانشگاهتون احتمالا اگر هم متاهل هستین رابطتون خیلی بهتر و عاشقانه تر میشه با همسرتون 

شهزاده و پرنسس
🤣🤣

والا😐 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بر فرض صادقه بودن بهت گفتم عزیزم وگرنه اکثرا خوابامون تعبیرندارن 

آره بابا من ایتقدر خواب میبینم با هنرپیشه ها ازدواج کردم و رفتم تو بغلشون🤣🤣🤣

ولی کو تعبیر نمیشن که😭😭😭

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
نه جدید فیلم زیاد نگاه نمی کنم ولی یکی دیگه از اساتید رو خوش میاد  نمی دونم چرا این خواب عجیب ر ...

خواب خانم ها چپه است چون فکرت در گبر اون بوده و رویا پردازی کردی اگر اون بشه فلان و.. خواب اینو دیدی ولی طبیعیه تا میتونی ذهنت رو کنترل کن رویاپردازی نکن

آره بابا من ایتقدر خواب میبینم با هنرپیشه ها ازدواج کردم و رفتم تو بغلشون🤣🤣🤣 ولی کو تعبیر نمیشن ...

الهییی آره بعضی افراد این جوری خواب می بینم وقتی به چیزی فکر میکن یا  بینن تو خوابشون میاد

ولی همون خواب ها هم تعبیر داره 😅

یه بار خواب دیدم چاه فاضلاب زده بالا بعد گوشیم خراب شد درست نمیشد😂😂😂

الهییی آره بعضی افراد این جوری خواب می بینم وقتی به چیزی فکر میکن یا  بینن تو خوابشون میاد

باورت میشه من یه فیلم میبینم شبش هنرپیشه ی فیلم میاد تو خوابم.گاهی هم اصلا به کسی فک نکردما ولی بازم میان تو خوابم.بنظر منم اکثر خوابها تعبیر ندارن و آشفته هستن

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
خواب خانم ها چپه است چون فکرت در گبر اون بوده و رویا پردازی کردی اگر اون بشه فلان و.. خواب اینو دیدی ...

خواب زن می گن ظن یعنی داخلش حدس و گمانه چون با احساسن خانم ها ولی خواب صادقه همه افراد می بینین و کاملا مشخصه یاد آدم می مونه یک تیکه های خواب

پس شمه هم خواب صادقه می بینی🤣

اره😂👌