2777
2789
اگه امروز رویان تشکیل بشه ۱۰ روز بعدش مثبت کمرنگ میشه

وقتی احتمال بارداری توی هر ماه توی زوجی که  هیچ مشکلی ندارن ۲۵ درصده چرا آدم باید از ده روز بعد بی بی چک بزنه وقتی ۷۵ درصد احتمال منفی شدنش هست ؟
گیریم بعد از ده روز بی بی چک هم زد بسته به شرایط بارداری بتا پایین باشه باز نشون نمیده برای همین خیلیا حتی چند روز بعد از موعد تازه شروع به هاله انداختن می‌کنه
بعد از کجا معلوم توی اولین اقدام گرفته باشه که ده روز بعد از اون رو حساب کنی و بی بی چک بزنی شاید دومی گرفته باشه و...
تازه بعد از موعد اگر بتا بالا باشه مثبت میشه 

زود بی بی چک زدن فقط استرس و هیجان رو زیاد می‌کنه که برای نتیجه گرفتن اقدام افتضاحه 

خود من چون سقط مکرری بودم از چهار روز قبل از موعد بی بی چک میزدم که به محض مثبت شدن داروهام شروع بشه ولی یکی که داره نرمال اقدام می‌کنه دلیلی نداره انقدر زود بی بی چک بزنه اونم ده روز بعد از تشکیل رویان احتمالی 

.
وقتی احتمال بارداری توی هر ماه توی زوجی که  هیچ مشکلی ندارن ۲۵ درصده چرا آدم باید از ده روز بعد ...

خب وقتی عجله داری میزنی دیگه😂😂 منم زودتر زدم مشکلش چیه🫠

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوازده یا سیزده روز ب موعد پریودیم مونده 

منم ده روز از نزدیکیم گذشته تا صبح همونجوری خوابیده بودم شک کردم ک حتما میگیره تااینکه دیروز زدم اولش منفي بود بعد یک روز نگاه کردم بی بی رو دیدم ی هاله افتاده 

خودمم حس کردم خیلی زوده چن من  تخمک گذاریم سه روز پیش بود ک اقدام کردم بقیش بعد از پریودیم ...

خب زوده دیگه یکم صبور باش بزار چند روزی بگذره 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خب وقتی عجله داری میزنی دیگه😂😂 منم زودتر زدم مشکلش چیه🫠

احتمالا زود باردار شدی ، کسی که بارداریش در حد نرمال مثلا زیر یک سال طول بکشه و باردار نشه و عادت کنه که زود بی بی چک بزنه استرس رو به شدت بالا می بره و توهم ناباروری به فرد دست میده و خود همین استرس بارداری رو عقب میندازه واسه همینه میبینی زن و شوهر هیچ مشکلی ندارن ولی باردار هم  نمیشن مشکل از استرسه که بی بی چک زود زدن و هی منفی دیدن فرد رو خیلی الکی ناامید می‌کنه

.
احتمالا زود باردار شدی ، کسی که بارداریش در حد نرمال مثلا زیر یک سال طول بکشه و باردار نشه و عادت کن ...

حالا یک بار که اشکال نداره بزار بزنه😄