2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام‌گلم بعداز هرنماز دست‌چپتو بالا ببر درحالت سجده وذکر یاوهاب ۱۴ مرتبه بگو

بعداز نماز صبح درحالت سجده ذکر یا جواد الائمه ادرکنی و ۱۴ مرتبه بگو برای خونه خریدن 

بازم برای خونه روز شهادت امام رضا ع هفت کاسه اش بپز بده بیرون تاهفت سال 

شکر گذاری که دوستمون گفتن و همچنین سوره واقعه هرشب

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

براتون دعا کردم عزیزم میشه لطف کنی الان که این پیامو می بینی یه صلوات  برای حاجت رواییم بفرستی بعدا دعا کنی بعدا یه صلوات دیگه بفرستی(میگن دعا وسط دو صلوات به اجابت نزدیک تره)ممنون 

😊❤

انجام واجبات و دوری از گناه. شکرگزاری نعمتهای بینهایت الهی.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ببین اول بگم از خدا کمک بخواه دوم سوره مزمل واقعه ذاریات و روز دوشنبه و چهارشنبه چهل مرتبه سوره کوثر و تکاثر خیلی خوبه بعد یه چیزایی تو خونه انرژی مثبت داره مثلا اضافه غذا رو دور نریز و اگه نون و برنج بده کبوترا یا ورودی و خرو جی خونه تمیز باشه یا نگهداری گلو گیاه تو خونه خوبه یا

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .