2777
2789
عنوان

هدف آقایون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
اونا تعدادشون کمه ،ودرضمن توزندگیشون نیستی تا بفهمی زخم زبون میشنون یانه ؟منظورم از شوهری که روزی دو ...

نه ولی اینکه توی زندگیشون نیستم به معنی این نیست که رابطه ی بدی هم دارن ما الان توی دوستام و فامیلامون هرکسی توی این 7/8 سال اخیر ازدواج کرده دوست بودن 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بعضیا هستن سر قولشون می مونن. اگه بعد از برقراری رابطه ی جنسی طرف رفت و رابطه بهم خورد لزوماً به مع ...

چه قشنگ گفتی

خوبه که ادمای عاقل و بی طرف هنوز هستن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا تعدادشون کمه ،ودرضمن توزندگیشون نیستی تا بفهمی زخم زبون میشنون یانه ؟منظورم از شوهری که روزی دو ...

ببین این ثابت شدس ک وقتی مشاوره قبل از ازدواج بری 

کلی تست ازت میگیرن با دخترو پسر حرف میزنن هم باهم هم جدا جدا 

و هیچیزی تو این دنیا ۱۰۰ در۱۰۰ نیس ک بگیم هرکی میره مشاوره تاابد باهم به مشکل نمیخورن چرا میخورن ولی کمتر 

اون مشاوره رفتن کمترش میکنه 

باعث جلوگیری از خیلی چیزا میشه 

چه قشنگ گفتی خوبه که ادمای عاقل و بی طرف هنوز هستن

مرسی عزیزم.💐💐

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
شما حاضری پسرت با یه دختری که رابطه داشته ازدواج کنه ؟دیدم خیلی بروزی گفتم بپرسم ،خوشحالم طرز فکرم م ...

بله من مشکلی ندارم.اولا که ازدواج پسرم کاملا انتخابیه که به خودش مربوطه.چون اون قراره باهاش زیر یه سقف زندگی کنه.اگه بخواد با مطلقه یا بیوه هم ازدواج کنه هم باز نظر خودشه.مگه واسه تصمیم به ازدواج واسه من دیگران تصمیم گرفتن که من اصلا چیکاره باشم واسه اینده اون تصمیم بگیرم من فقط در جایگاه یه مادر میتونم راهنماییش کنم بقیش با خودشه

نه ولی اینکه توی زندگیشون نیستم به معنی این نیست که رابطه ی بدی هم دارن ما الان توی دوستام و فامیلام ...

رابطه جنسی کامل داشتن ؟من منظورم دوستی نیست ها ؟رابطه کامله ،پس مطب ها چی که دخترای باردار دست به دامن دکترها میشن برای سقط یا ترمیم ،اکه خوبه چرا ترمیم میکنن ؟من باشما بحث نمیکنم بدن خودتونه هر جور راحتید

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
خب دوستا از لحاظ رابطه هم همو میسنجن ببینن گرمن سردن

خب منم نگفتم ک رابطه جنسی بده 

و بنظرمم لازمه ولی جوری نباشه ک دختر کلا دخترونگیشو ازبین ببره

ولی در حدی باشه ک ببینه اقا گرمه ،سرده

ی موقع میبینی باطرف هم خواب میشی طرف اخلاقش خوبه ولی رتبطه جنسی اصلا حسی ازش نمیگییری

خب منم نگفتم ک رابطه جنسی بده  و بنظرمم لازمه ولی جوری نباشه ک دختر کلا دخترونگیشو ازبین ببره ...

آره خب. ولی رابطست دیگه یه موقع پیش می یاد. دختر باید خیلی زرنگ باشه 

آره خب. ولی رابطست دیگه یه موقع پیش می یاد. دختر باید خیلی زرنگ باشه 

اره عزیزم میدونم 

دقبقا باید حواست باسه ک بخاطر ی لذت ی ساعته پشیمونی برات پیش نیاد 

تا دختر نخاد پسر به زور نمیتونه کارکنه 

بدون ک اگر رابطه از جلو داشته باشی و اگر خدایی نکرده اون دوستی تموم شه تمام درها رو بستی به رو خودت