2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میشه؟ منم نتیجه میگیرم؟

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
میگه اصلا ب چطور برآورده شدنش فک نکن فقط بخوا

اخه بعضی وقتا سراغ ادم میاد🤦🏻‍♀️واسه همین میترسم سمتش برم چون دست خود ادم نیس این فکرا یهو میاد

بعد رهاش کردی عزیزم؟دیگه به اینکه چرا نشد و نمیشه و اینا فکر نکردی؟من بعضی وقتا انرژی منفی میاد سراغ ...

درباره قانون جذب و انرژی مثبت خیلی مطلب بخون.منم همش منفی بودم قبلا ولی خب اینستام همش شد سرچ انرژی مثبت و قانون جذب و...

کلا فراموشم شد ک من همیچین کاری کردم .بعد ک انجام شد .یادم افتاد.

کاری بود ک اصلا همسرم قبول نمیکرد بقیه هم مخالف بودن و خودمم اعتماد ب نفس نداشتم ک بشه.ولی شکر خدا اصلا نمیدونم چطور شد

بعد آویزون شدن به ضریح امام رضا شرک نیست

قطعا هست.از نظر من متوسل شدن به هرکسی غیر خدا شرک خالصه

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
شما انجام دادین؟

خواهرشوهرم انجام میده وجوابه براش کیف پولت باید قرمز باشه وهیچوقت بدون اسکاناس نمونه ی پنجی دهی تهش بزار ی شبایی از ماه کارتشو میزاره جلو ماه و میگه واقعا تاثیر داره

درباره قانون جذب و انرژی مثبت خیلی مطلب بخون.منم همش منفی بودم قبلا ولی خب اینستام همش شد سرچ انرژی ...

اخه عزیزم نمیشه بهش فکر نکنم یه مشکلی دارم نمیدونم چجوری بهش فکر نکنم🤦🏻‍♀️

من میتقیم از خدا میخوام

و همیشه هرچی که دلم میخواد رو مینویسم و بعد هم میگم خداجون توکل به خودت و بعد هم رهاش میکنم

الانم دارم سعی میکنم یه چیزی رو رها کنم تا بشه

میشه به صلوات بفرستین که منو عشقم به هم برسیم🥹😍🙈سأحبك دائما🤞❤️