2777
2789

دخترعموم

۶ سالشع در یخچالمو بدون اجازه باز کرد و بطری ابمو برداشت سرکشید

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی ادب ترین وحشی ترین و عجیب ترین بچه ای که دیدم بچه های خواهر شوهرم هستن.یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوید 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

پسر خواهر شوهرم شش سالشه جدا. از همه بی ادبیاش اومد زد درباسنم گفت چه.. داری مامانشو بالبخنذ نگاه کرد انگار نه انگار خیلی لوس ولی ادبه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

میز کناری تو رستوران .

اینقدر جیغ زد و بی ادب بود و میخورم نمی‌خورم کرد که خاله های بچه با مادرش دعوا کردن 

دیگه کل مجموعه متوجه اونها بودن 

دلم میخواست زدن بچه ها جرم نبود برم بزنم بچه رو اینقدر که عصبی کرد همه رو 

همهههههه ولی بچه دختررداییم کصخوله اصلا دو سالشه میگه پاتون بو میده الکی ها ی بارم می‌گفت بیا بخورش با دست نشون میداد می‌گفت من از اینا دارم تو نداری 😐

کلنننن نوه های زنداییمممم خیلی بدن خیلی از همون بچگی پرو و بی ادب بارشون میاره 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

بچه ی جاریم.داشتیم راجب یکی ازآشناها باجاریم صحبت میکردیم.دختره شیرین عقل بود.داشتیم میگفتیم طعلی سنش رفت بالا چون این جوریه ازدواجم نکرده و....نیم ساعت بعدش بامامانش اومدن خونه مادرشوهرم.پسرجاریم دویید رفت بهش گفت مامان وزنعموم میگن توشیرین عقلی😐😐😐

چند سال پیش که من خودمم بچه بودم خونه رو به رویی مون یه مستاجر اومده بود. یه دختر هم داشتن که از من کوچیک تر بود و کلا به نظر میومد که یکم نرمال نیست.

یه بار مامانش دم در کوچه منتظرش بود بهش گفت خاک تو سرت زود باش بیا

اونم از همونجا داد زد خاک تو سر خودت و بابات ...   

یکی از اشناهامون .. بدترین فحشا رو میده 

به دیگران .. همینجوری الکی .. به پدر مادرش حتی 

والدینش هم نگاش میکنن میخندن 

بهتریناش بیشعور .. حیوون .. گوساله و چند تا چیز دیگه که خجالت میکشم بگم

بچه هفت سالشه 😊💔

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

عزیزم نه اون بچه بی ادب بوده و نه شما رو زشت دیده، احتمالا اطرافیانش وقتی دعواش می کردن این جمله رو بارها و بارها بهش گفتند که دلشو بشکنن اونم براش عقده شده بود به یکی دیگه بگه

کافی بود بهش بگی من شما رو خیلی خوشگل می بینم ی دختر خوشگل بلده حرفهای قشنگ بزنه مگه نه

حتی اگه بدون تغییر ازت دور می ششد تا بزرگسالیش یادش می موند که شما بهش چی گفتی و مهرت تو دلش نقش می بست

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
یادم نیست چیزی از بزرگترها به دل نمیرم چه برسه بچه‌ها 

منم اصللا بحث به دل گرفتن نیست بحث اینه باید ظاهرگرا نبودن و تربیت داشتن تو حرف زدن  از بچگی به بچه هامون یاد بدیم ک اگه مادری ۶ سال با بچه اش وقت گذرونده واینو یاد نداده ممکنه بعد از این یاد بده؟

یک عدد چپی