۶ سالشع در یخچالمو بدون اجازه باز کرد و بطری ابمو برداشت سرکشید
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
همهههههه ولی بچه دختررداییم کصخوله اصلا دو سالشه میگه پاتون بو میده الکی ها ی بارم میگفت بیا بخورش با دست نشون میداد میگفت من از اینا دارم تو نداری 😐
کلنننن نوه های زنداییمممم خیلی بدن خیلی از همون بچگی پرو و بی ادب بارشون میاره
همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
بهتریناش بیشعور .. حیوون .. گوساله و چند تا چیز دیگه که خجالت میکشم بگم
بچه هفت سالشه 😊💔
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
عزیزم نه اون بچه بی ادب بوده و نه شما رو زشت دیده، احتمالا اطرافیانش وقتی دعواش می کردن این جمله رو بارها و بارها بهش گفتند که دلشو بشکنن اونم براش عقده شده بود به یکی دیگه بگه
کافی بود بهش بگی من شما رو خیلی خوشگل می بینم ی دختر خوشگل بلده حرفهای قشنگ بزنه مگه نه
حتی اگه بدون تغییر ازت دور می ششد تا بزرگسالیش یادش می موند که شما بهش چی گفتی و مهرت تو دلش نقش می بست
یادم نیست چیزی از بزرگترها به دل نمیرم چه برسه بچهها
منم اصللا بحث به دل گرفتن نیست بحث اینه باید ظاهرگرا نبودن و تربیت داشتن تو حرف زدن از بچگی به بچه هامون یاد بدیم ک اگه مادری ۶ سال با بچه اش وقت گذرونده واینو یاد نداده ممکنه بعد از این یاد بده؟