2777
2789
هشت سالشه. خودم ندونستم دندون داره متخصص اطفال بیمارستان اومد سر بزنه گفت خب دندون داره نوزادتون خیل ...

خداروشکر-میگن دور از جونشون خوش یمن نیست 

خسته ترینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نامنظم نه-کلا اولین دندون از بالا

منظورم از نا منظمی همینه ....

دختر من درسته اول از پایین در اورد اما بجا بالا از کنارا میزدن بیرون... فرقی نداره ک 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
میعنی خوش یمن نیست از  بالا

جون من بیخیال دختر !!!!  ازت خواهش میکنم ب این خرافه ها گوش نکن .... اون بچه طوریش نیست ولی اگ ب این خرافه ها گوش بدی سلامت روان خودت مشکل دار میشه فقط همین...

مشکل دار شده همش گریم میگیره

فقط بگو کی گفته؟؟!!!!

توی خارج میلیون ها بچه اینجوری دندوناشون درمیاد والدین ذره ای براشون مهم نیست !!

خندم میگیره بهت 😂❤ لطفا با این فکرا ب خودت اسیب نزن افسرده میشی

اگه بچت از بالا دندون در می‌آورد عیبی نداشت؟من پدر بزرگم ۲ هفتس فوت کرده-همسایه اومد به مامانم میگه چون دندون بچتون از بالا در اومد پدرت فوت کرد-خورد به پدرت-منم متعجب شدم والا

خسته ترینم
اگه بچت از بالا دندون در می‌آورد عیبی نداشت؟من پدر بزرگم ۲ هفتس فوت کرده-همسایه اومد به مامانم میگه ...

ب جون دخترم ن ناراحت نمیشدم ...

عزیزم شما عقلتو دادی دست ی همسایه ببخشید بیشعور ک ب یه ادم داغ دیده خرافاتشو تحمیل میکنه ...