2777
2789
عنوان

حرف شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من فقط همسرت میخاد بدونه چقدر واسه حرفش ارزش قائل هستی و به حرفش گوش میدی وگرنه اگه میخاست که زن‌ چادری می‌گرفت...دوبار به حرفش گوش کن بفهمه دوسش داری به احترام میزاری بعد بشین باهاش منطقی حرف بزن 

لطفاً اگه با نظرات من مخالفی ریپلای نکن 😃😃😃....

احترام گذاشتن به همیگه خوش کار ساز مشکل دوتاتون هست با لج کردن هیچ کاری درست نشده تا امروز تو دنیا  به نظر اون احترام بزار  اون خودش کم کم کوتاه میاد با گیر دادن رو پوششت  زیاد سخت نگیر به خودت برا این موضوع  اگه خودتون با درک به نظرس احترام بزاری مطمعن باش اونم بیخیال گیر دادن به شما میشه اما با دعوا فقط کار را بدتر میکنید 

به نظر من فقط همسرت میخاد بدونه چقدر واسه حرفش ارزش قائل هستی و به حرفش گوش میدی وگرنه اگه میخاست که ...

اگه واسع حرف نباشه این چادر بپوشه ببینه اون کوتاه نمیاد چی ،چادرشو دوباره در بیاره جنجال بدتری میشه ها ،باید از الان همه چی مشخص بشه تا بعدا داستان نشه

به نظر من فقط همسرت میخاد بدونه چقدر واسه حرفش ارزش قائل هستی و به حرفش گوش میدی وگرنه اگه میخاست که ...

ایکجوری نیست. اصلن  من برای  این ک بفهمه براش ارزش  قائلم  جلوی خانواده خودش ک حداقل چادری آن اونجوری ک اون بخواد برخورد میکنم  تو دوران عقد ولی ن هرجایی این عادلانه نیست اصلن

اگه واسع حرف نباشه این چادر بپوشه ببینه اون کوتاه نمیاد چی ،چادرشو دوباره در بیاره جنجال بدتری میشه ...

الان من چجوری بهش بگم ک حرفش اشتباه بوده و ی حرف منطقی. بگم ک چادر کم کم ور داشته بشه؟