2777
2789
عنوان

لواشک_چوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 18 پست
گفتم اگر دو دقیقه تحمل کنین     یک کاربر عکسش مونده بود باید اول اون رو پاک میکردم

یه کاربر دیگه هم اینجا دلش شکسته که بخاطر حرف هایی که کابرای دیگه زدن تعلیق شده😅

شاید کسی تنها سرگرمی و دلخوشیش همین نی نی سایت باشه...ببخشیدش و وصلش کنید اونایی که قطع شدن حرفی زدن و بخاطر حرف خودشون قطع شدن نه بخاطر تاپیکی که به حرف هایی که زدن ربط نداشت اصلا 

خبر نداشت که باید قفل کنه....

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*
اگر اولین بارش بوده بین ده تا دوهفته برمیگرده

ممنون بازم ولی حتما برگردونید چون پیامای مهمی داره که لازمشون داره 

اگه میشه یکم زودتر برگردونید چون واقعا کاری نکرده فقط از رو بی خبری قفل نکرده

مرسی🌸🌸🌸

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربر دیگه هم اینجا دلش شکسته که بخاطر حرف هایی که کابرای دیگه زدن تعلیق شده😅 شاید کسی تنها سرگ ...

اصلا من تاپیک زدم در مورد قطعی نت واتس اینستا تاپیک نزنین چون میدونم سیاسی میشه

اگر با اولین لعنتی که کردن قفل میکرد خودش لغو نمیشد الان نمیشه سه نفر لغو شدن چرا؟ چون ایشون تاپیک رو ایجاد کرده اگر نمیکرد این کاربرا هم لغو نمیشدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar