2777
2789
عنوان

کودک ازاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گه خورده ففط پدر حق زدن بچرو داره اونم بعد پنج سالگی  پدرشو در بیاره تااز این گها نخوره البته ...

این چرندیات رو از کجا در میارید!!! پدر بعد از ۵ سالگی حق زدن داره؟؟؟؟

هیچ کس حق زدن هیچ فردی رو نداره، مگه با حیوون طرفیم

حال خوب از درون میاد🌱🌸

عزیزم هر کسی از کودک آزاری  یک نفر اطلاع داشته باشه واطلاع بده پیگیر میشن حالا خانواده بچه یا همسایه هرکی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
این چرندیات رو از کجا در میارید!!! پدر بعد از ۵ سالگی حق زدن داره؟؟؟؟ هیچ کس حق زدن هیچ فردی رو ندا ...

ببین تا پنج سالگی ن پدر ن مادر حق زدن بچهورو ب هیچ عنوان حتی برای تربیت ندارن بعدش پدر حق زدن برای تربیت بچه در صورتی ک لازم باشه رو داره

حالا انشالله که اصلا اینطور نباشه ولی حتی اکثریت آزارهای جنسی که کودکان دیدن از طرف اقوام درجه اول خودشون مثل عمو و دایی دیدن

بچه هاتون اینجورجاها تنها نگذارید

شما هرچقدرم شکایت کنید هرگز نمیتونید روح اون بچه رو سالم کنید دیگه

چی بگم والا
کجا نوشته اینو؟؟ 

من داشتم از همسرم جدا میشدم شوهرم برااینکه نزاره بچهامو ببینم رفت الکی گفت این بچرو میزنه بعدم رفت پرونده دوماه پیش بچمـ ک دستش شکسته بود اورد پس زمینه پرونده کرد گفت من از قصد زدم دسته بچمو شکوندم اونجا بود ک برگشتم گفتم بابا ب خدا از قصد نبود و ...... قاضی گفت مادر ب هیچ عنوان حق زدن بچرو نداره فقط پدر اونم بعد پنج سالگی