2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همراه اول سوپرایزم کرد

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

یه سری شوهرم اول ازدواج میخواست سورپرایز کنه رفت پشت بوم بساط کرد یه زنجیر طلا هم خرید غذا هم کباب گرفت خانواده خودم و خودشو دعوت کرد 

یهو بدون اینکه آمادگی بده رفت بساط آتیش بازی راه انداخت باد دود رو آورد سمت ما یکی دو دقیقه گذشت یهو بابام کبود شد (جانباز شیمیاییه )کلا نفسش قطع شد یهو از زبون تا ریه ش کل مسیر تنفسی شروع کرد تاول های بزرگ زدن تاول دهنشو پر کرده بود دیگه تا اکسیژن بگیره و خوب بشه انقدر گریه کردم که شد بدترین تولد عمرم 

بعد از اونم ده سال گذشته ولی دیگه شوهرم برام تولد نگرفت با وجود اینکه هیچ کس بهش هیچی نگفته بود ولی انگار تولد من براش تداعی اون فاجعه رو داره نمیگیره دیگه کلا 

.
رمزی چیزی میزنین دوستاتون سوپرایزتون میکنن؟

😂😂 نه بخدا اولین سوپرایز زندگیم بود 😂

یه کیک‌کوچیک‌همون کافه همیشگی 

بذار تعریف کنم اون روزو 

از خواب بیدار شدم به دوستم زنگ زدم که حوصلم سر رفته بریم بیرون 

از خونه زدم بیرون ساعت ۳ بود 

هوا‌گرفته بود شدید 

تو راه برام اس ام اس اومد شارژ اعتباری شما به پایان رسید 

محل قرارمونم مغازه نبود شارژ بگیرم 

نیم ساعت وایستادم نیومدن اخرش از یه خانمه گوشی گرفتمو زنگ زدم بهشون گفتن ۱۰ دیقه دیگه بیا کافه همیشگی 

از اونجا که من بودم تا اون کافه ۵ دقیقه راه بود 

رفتم و با یه کیک‌کوچیک‌‌ قرمز مشکی سوپرایزم کردن  

نگو من زنگ زدم یادشون افتاده تولدمه رفتن بیچاره ها دنبال کیک 

🥰 برام ارزشمند بود 

خیلیم ارزشمندبود‌

ولی چه فایده ک دوستا نموندن

خدایا دستمو بگیر….🖤
دقیقا ا اینقدی ک بانکا  از ته دلشون تبریک تولد برام میدفستن باورم نمیشه این همه احساس  کا ...

فردا تولدمه🥰🥰🥰

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
😂😂 نه بخدا اولین سوپرایز زندگیم بود 😂 یه کیک‌کوچیک‌همون کافه همیشگی  بذار تعریف کنم ...

کاش منم یکی سوپرایز کنه اما ازونجایی که هرماه دارم یاداوری میکنم تولدمو به همه فک نکنم سوپرایز شم😂

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

من اصلا خوشم نمیاد کسی تولدمو تبریک بگه 

موذب میشم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○