2821
2789
عنوان

سمبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 31 پست

سبزی خشک هم نداری؟ 

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نونشو چطوری می پیچید من بلد نیستم

بزن گوگل تصویری اموزش میدن

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

عزیزم  با سبزی خوشمزه میشه ولی بدون سبزی هم میشه درست کرد، فلفل قرمز  رو بیشتر بزنید، یه کم تخم گشنیز و خیلی کم پودر زیره یا خود زیره بهش بزنید خیلی خوب میشه، اگر سوسیس  هم داریو ریز خورد کنید یه تفت دو دقیقه ای بدین با سیب زمینی ترکیب کنید، هم بصورت مثلث میتونید درست کنید هم لوله کنید

تره

واقعا؟ چرا من فکر میکردم جعفری یا شوید میزنن

چرادارم ،نعنا وترخون وشوید 

شوید بزن پس بقیه تلخ میکنه فکر کنم

پیشنهادم اینه سیب زمینیارو له کنی بعد حالت نیم دایره گرد کنی تکی تکی بذاری رو ظرف نمک و فلفلم قاطی مواد کنی ها روشم پنیر پیتزا بریزی بذاری تو فر آهر دستم با سس فلفل بخوری

کاربری واگذار شده

جعفری یا گشنیزم خوش مزه اس بریزین ولی اصلش تره اس...خودم ابادانی ام😅

حتما امتحان میکنم ممنون عزیزم😍

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز