2777
2789
میان ستاره ای(اینتر استالر)  لبه ی فردا (ادج آو تومارو) اینسپشن ۱ و ۲(کلا فیلمای کریستوفر نول ...

یه اسکرین به اسکرین های دیگم از فهرست فیلما اضافه شد 😄

خدا همیشه انلاینه کافیه دلت رو بروز رسانی کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اسکرین به اسکرین های دیگم از فهرست فیلما اضافه شد 😄

من خیلییییی فیلم بازم خیلی وقتا با بابام تا صبح بیدار میمونیم فیلم میلینیم درحال حاضر اینا یادم اومد😂😂😂

اها اها اگر ژانر ترسناک مهیج دوست داری vacancy1 رو ببین خیلی خفن بود البته اینم بگم قدیمیه😂

فیلم نجات سرباز رایان

فهرست شیندلر

لوسی

کازابلانکا

کدا

مرثیه ای بر یک رویا

وال

اینام خیلی خفنن اگه آسیای شرقی (چینی، کره ای، انیمه)دویت داری هم

انیمه: بانگو استری داگز، دیگری،اتک ات تایتان ک محشره

کره ای:آقای ملکه(همینی ک پروفمه)، سقوط بر روی تو، پینوکیو، پادشاه صد روزه ی من، تو زیبایی،خوش آمدی، روباه نه دم،-

چینی هم: هیچ چیز بجز تو، نور مهتاب moonlight ،ماهی مرکب بروبرو۱، 

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
من خیلییییی فیلم بازم خیلی وقتا با بابام تا صبح بیدار میمونیم فیلم میلینیم درحال حاضر اینا یادم اومد ...

بعضی هاش رو دیدم 

بقیشم حتما میبینم 

انگار خوبن 

من همین چند ساعت پیش فیلم مرداب ابی رو دیدم قدیمیه هیجان اینام نداره ولی متفاوت بود فیلم سقوط مه ...

ایول توام فیلم بازی؟

راستی اگر سریال میبینس سریال زامبی کره ای we all are dead رو ببسن خیلیییییی خفن بود

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
به منم سریال تخیلی فانتزی معرفی کنید    

انیمه ی نام تو  رو ببین خیلط قشنگه:)))))

روباه نه دم

انیمه ی نام تو  رو ببین خیلط قشنگه:))))) روباه نه دم

تو هم فکر کنم مثل من کراش زدی رو سریال اقای ملکه 

نام کاربریت چولجونگه😄😄

تو هم فکر کنم مثل من کراش زدی رو سریال اقای ملکه  نام کاربریت چولجونگه😄😄

ارههههه من یمدت بد رو چولجونگ کراش داشتم😂هنوزم فباماشو میبینم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792