2777
2789
عنوان

روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست
باشه توهم شعل سخت اخر شما معلما رو میکشه 🤣🤣🤣🤣🤣من داروخانه بیمارستانم حداقلش هشت ساعت سر پا با ج ...

نصف حقوق معلمی یعنی 4 تومن میگیری؟ 

من نگفتم معلمی شغل سختیه

اگر اون استیکرهای خنده رو نمیگذاشتی بهتر بود. 

اگر به من میخندی که اشتباه میکنی

اگر به حرف خودت میهندی که خوددانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم مدرسه بچه دوستم کارت هدیه ارزون دادن قهر کرده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پارسال یکی از معلم ها براش کلی ظرف و ظروف اورده بودن همه ش هم عالییی ولی اخماش تو هم که چرا پول ندادن.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب هر کار سختی های خودشو داره شما اگه برات خیلی سخت بود اینکار انتخاب نمیکردی نه اینکه غر بزنی ،معلم ...

توجه کن که وظیفه معلم نیست که تربیتی که پدر و مادر انجام ندادن و وظیفه شون بوده رو انجام بده

غر هم نزدم. گفتم که هر کس جایگاه خودش رو بشناسه

پارسال یکی از معلم ها براش کلی ظرف و ظروف اورده بودن همه ش هم عالییی ولی اخماش تو هم که چرا پول نداد ...

اون مثل جراح متخصصیه که میگه تا پول به حساب شخص من واریز نکنی مریضت رو عمل نمیکنم. همینقدر تباه. 

نصف حقوق معلمی یعنی 4 تومن میگیری؟  من نگفتم معلمی شغل سختیه اگر اون استیکرهای خنده رو نمیگذا ...

بتو خندیدم .خودت گفتی اگر تابستان نبود معلما بعد سی سال می‌پکیدن🤣🤣🤣🤣🤣گفتم انگار کوه جابجا میکنن اگر گزینش ایران درست بود اول روانکاوی میکرد تست ورزش قوی میگربت ایقد معلما بعد سی سال نمی پکیدن🤣🤣🤣🤣

بتو خندیدم .خودت گفتی اگر تابستان نبود معلما بعد سی سال می‌پکیدن🤣🤣🤣🤣🤣گفتم انگار کوه جابجا میکنن ...

تستیکر خنده برای تحقیر از همون اول گذاشتی. 

امیدوارم با همین تحقیر با مراجعین برخورد نکنی. 

متاسفم. سعی میکنی حتی با استیکر به روان شخص مقابل حمله کنی. 

خب هر کار سختی های خودشو داره شما اگه برات خیلی سخت بود اینکار انتخاب نمیکردی نه اینکه غر بزنی ،معلم ...

غر نزدم. 

از همان تمام گفتنت مشخصه همه چیز. حتی صبر نداری دو تا کلمه بشنوی اونوقت وظایف معلم ها رو بهشون یاداوری میکنی؟ 

بچه ای که حداقل تربیت خانوادگی رو نداره، وظیفه معام نیست تربیتش کنه.