2777
2789
عنوان

چقدر گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم ... ابجییی ازمایش ببرم متخصص  یا بهداشت?

والا من از قبل بارداری میرفتم دکتر .اما تا آزمایش هم دادم هم رفتم دکتر .چون ی سری آزمایش هم دکتر مینویسه برا آهن و تیرویید و ویتامین د و.......

خب میگم شاید دارو چیزی باید بخورم  همش استرس دارم  از اینکه این پنج هفته هم نرفتم

عزیزمی، با خوراکی خودتو بسازی نه دارو عزیزم، دارو میاد مثلا آهنتو می‌بره بالا از طرفی کبدتو داغون می‌کنه.

روزی یه مشت بادام درختی بخور نمیتونی بخوری با یه لیوان آب بریز توی مخلوط کن و آنقدر بزن تا رنگ شیر سفید بشه بعد اون عصاره سفید رنگ رو با عسل شیرین کن و بخور، پودر بادامش‌رو هم تو کیک یا حلوا یا شیربرنجی بریز و بخور.

حتما تو سالادات از برگ اسفناج استفاده کن به صورت خام بخور، بجای کاهو اسفناج خورد کن و بخور.

هفتاد انجیر خشک خیس کن توی گلاب یا عرق کاسنی و بخور.

خاکشیر بریز توی شیر و بذار بجوشه و بخور.

عناب بذار بجوشه بعد با کشمش بریز مخلوط کن و صاف کن و بریز تو پارچ بذار یخچال در طول روز مثل شربت بخور.

اگه گوشت داری چرخ کن پیازم رنده کن و نمک فلفل بهش بزن و وقتی برنج میذاری دم بیاد کف دستت پهن کن بذار لای برنج و زعفران بزن و با سالاد شیرازی بخور.

معمولا ویار بارداری نمی‌ذاره گوشت یا مرغ بخوری ولی فسنجون رو میتونی تحمل کنی و بسیار مفیده برای بارداری.

شیر ماست دوغ کشک زیاد بخور.

الان که هوا زیاد گرم نشده ساق پاتو دراز کن توی آفتاب تا نور خورشید برای ده دقیقه بتابه به پاها و ویتامین دی تامین بشه.

برگه زردآلو روزی چندتا دونه بخور.

معمولا توی بارداری میل به لواشک و ترشیجات و شوری پیدا میکنن، سعی کن سالمشو بخری.

زیتون زیاد بخور.

آبمیوه زیاد بخور.

شاهتوت زیاد بخور.

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
شوهرم میگههههه پیش متخصصم که باشمممممم ... باز باید بهداشت برم درسته?

من اصلا نرفتم بهداشت، اگه مشکل مالی نداری برو پیش یه متخصص که برای زایمانت هم پیشش باشی، وگرنه برو بهداشت فقط ماه آخر حتما برو زیر نظر یه متخصص برای زایمانت

من اصلا نرفتم بهداشت، اگه مشکل مالی نداری برو پیش یه متخصص که برای زایمانت هم پیشش باشی، وگرنه برو ب ...

ن مشکلی نیس .... پس الان بارارم نیاز نیس برم بهداشت پرونده تشکیل بدم ?

ن مشکلی نیس .... پس الان بارارم نیاز نیس برم بهداشت پرونده تشکیل بدم ?

ببین بهداشت همون کاری رو می‌کنه که مطب میکنه، فقط مطب ویزیت میگیرن و یکم تجارت میکنن تا طبابت.

ولی در کل اگه رغبت بیشتری برای مطب رفتن داری حتما در مورد شایستگی پزشکت تحقیق کن، اینکه کارش خوبه یا نه و کدوم بیمارستانها زایمان انجام میده

ولی حتما حتما حتما کلسیم زیاد مصرف گن، و کلسیم بدون ویتامین دی جذب نمیشه، ویتامین دی هم دریافت کن.

برگ چغندر سرشار از ویتامین دی هست.