2777
2789
مشکل قلبش چی بود که واکسن نزد.من پدرم تو اولویت بودن واکسن اومد اول برا اونا زدن

ما چون هممون استرازینکا زدیم 

دکتر ب مادربزرگ شوهرم گفت این واکسن واس کسایی ک سنشون بالاس توصیه نمیشه مخصوصا کسایی ک مشکل قلبی دارن

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبیش این بود آدما یه چیزایی نشون دادن‌از خودشون که تو روزای عادی نمیفهمیدی احتمالا.و اینکه بعضیا رو حتی کرونا هم عوض نکرد

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ما چون هممون استرازینکا زدیم  دکتر ب مادربزرگ شوهرم گفت این واکسن واس کسایی ک سنشون بالاس توصی ...

اتفاقا استرازانکا برا سن بالای پنجاه شصت میگفتن بزنن.من بابام قلبش جراحی شده مامانم دیابت داشت هر دو  استرازانکا زدن براشون.هر سه دوز

اتفاقا استرازانکا برا سن بالای پنجاه شصت میگفتن بزنن.من بابام قلبش جراحی شده مامانم دیابت داشت هر دو ...

😐 ب ما گفتن اصلا خوب نیست باعث میشه غلظت خون بره بالا

عوارض خیلی وحشتناکی برای ما داشت البته فقط یک روز بود ، تب شدید ، بدن درد ، سر درد وحشتناک ، درد مفاصل ، من تخمدان هامم درد وحشتناکی داشت ، ببخشید اینجوری میگم همسرمم بی ضه هاش، چشمام شده بود کاسه خون حتی زره ای روشنایی عذابم میداد، ولی خداروشکر همه اینا ی روز بود فرداش ک بیدار شدم اینقدر عجیب همش با هم رفته بود ک خودمم تعجب کردم(اون موقع عقد بودیم )شایعه شد این واکسن عقیم می‌کنه ، منم شدیداً استرس داشتم 

ولی خداروشکر الان باردارم ۲۴ هفته ، فهمیدم اونم چرته

اینو حتی تلوزیون هم اعلام کرد 

اولین بار بود از شما شنیدم ...

حالا خداروشکر ک همتون سالمین این مهمه

😐 ب ما گفتن اصلا خوب نیست باعث میشه غلظت خون بره بالا عوارض خیلی وحشتناکی برای ما داشت البته فقط ی ...

وای خداروشکر منم از عقیم کردن میترسیدم نامزدم هر دوزش اومد زد 😫😫 انقد نگران این موضوع بودم🥲

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

وای خداروشکر منم از عقیم کردن میترسیدم نامزدم هر دوزش اومد زد 😫😫 انقد نگران این موضوع بودم🥲

نگران نباش من طبیعی باردار شدم 

کلا س ماه بیشتر هم اقدام نبودم 

نگران نباش من طبیعی باردار شدم  کلا س ماه بیشتر هم اقدام نبودم

فدات🌹

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

😐 ب ما گفتن اصلا خوب نیست باعث میشه غلظت خون بره بالا عوارض خیلی وحشتناکی برای ما داشت البته فقط ی ...

کلا خود کرونا هم باعث غلیظ شدن خون میشد که بعضیا یه مدت بعد بهبودی سکته میکردن‌‌ من شوهر خواهرم کرونا گرفت خوب شد دکتر گفت ا اس ا بخوره یه مدت.زیر پنجاه گفتن استرا نزنن تو تلویزیونم گفت.ولی بیمارای قلبی چون ضد انعقاد مصرف میکنن و بالای پنجاه سالم ا اس ا میخورن خیلیا بهشون توصیه میشد .ما حتی با پزشک پدرم که پیوند قلبم انجام میده مشورت کردیم.اتفاقا حرف دکترایشون رو من اولین بار شنیدم.من از قبل واکسن کلی تحقیق کردم چون سه تا بیمار خاص داشتیم.از کلی دکتر پرسیدم.به هر حال گذشت.

اینایی که میگن هیچی چک نکردن 

آمار سکته قلبی تو جونا بالاس بخاطر التهابی که کرونا توبدن ایجاد میکنه 

اونایی که میگت هیچی تو این چند سال چند بار فاکتور esr رو چک کردن 

چربی و قند بالا و غلظت بالای خون 

خیلی از ژن های بیماری زای خفته ژنیتیکی رو که غیر فعال یودن با التهاب بالایی که ایجار میکنه فعال کرد 

کاش واقعا هیچ عوارضی نداشت و بعد خوب شدن گورشو گم میکرد

دوستان هر ۶ ماه چکاپ کامل بدین 

ان شالله که تو سلامت کامل باشین

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

پدرم که آلزایمر داشت و ۳ سال با وجود پرستار شبانه روز تو خونه با مادرم زندگی میکردن که همون اواخر بهمن که اعلام کردن سکتع مغزی و قلبی باهم کردن که بعدا تو پرونده دیدیم کرونا زدن چون سی تی ریه هم نشون داد

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین