2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چون خانوادگی خیلی شبیه همیم گل به خودیه 😂 و اینکه خیلی خوشگل و فلان نیستیم چهرمون معمولیه ولی چون بور و چش رنگی هستیم و همه همیشه از چهرمون تعریف کردن تو دعوا هم ذهنمون به اون سمت نمیره

ببخشید ولی ابجیت هم بیشعوره و هم مطمئن باش حسوده 

پس خودتو ناراحت نکن و مشغول به کارا و چیز ها و ادم هایی شو که حس خوب بهت میدن 

ابجیتم ادم حساب نکنچ

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
کلا این آدما سمی هستن  خیلی نباید تحویلشون گرفت

ولی از یه طرف دیگه تو کمدشون یه شلوار لی بود که نه تن خودش میشد نه تن شوهرش نو بود بعد که اول دیدمش گفت برشدار ولی بعد اینکه تنم کزدم شلواررو گفت نمیخوام بهت بدمش یهو نظرش عوض شد حالا شلوار نه تن خودش میشد نه شوهرش بخدا

ولی از یه طرف دیگه تو کمدشون یه شلوار لی بود که نه تن خودش میشد نه تن شوهرش نو بود بعد که اول دیدمش ...

خب  حسودی دیگه دیده به تو میاد پشیمون شده والا آدم با اینجور آدما دیگه دشمن نمیخواد از صدتا دشمن بدترن