2821
2789
من ک غذاها میتونم بخورم همین الان دوتا تخم مرغ نیمرو خوردم ولی همچنان انگار هیچی نخوردم😂 هم هفته ...

ان شاالله ب سلامتی بچمونو بغل بگیریم خواهر . این عذاب هاهم رودتر تموم بشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عذاب نیس عشقه  من ک کلی حال میکنم

من بعد از ۵ سال انتظار خدا منو یادش انداخته ولی حال من خیلی بده تهوع و استفراغ شدید دارم . سوزش شدید معده دارم و ضعف . بدنم میلرزه دیگه . وگرنه منم شاکرم عزیزم

من بعد از ۵ سال انتظار خدا منو یادش انداخته ولی حال من خیلی بده تهوع و استفراغ شدید دارم . سوزش شدید ...

عزیزم میشه بپرسم بعد ۵ سال ، دکتر رفتید ک باردار. شدید ؟دارو خاصی استفاده کردید ک باردار شدید ؟ اون ماهی ک باردار شدید ماه قبلش چی استفاده کرده بودید ؟

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
من بعد از ۵ سال انتظار خدا منو یادش انداخته ولی حال من خیلی بده تهوع و استفراغ شدید دارم . سوزش شدید ...

چرا نمیری دکتر بهت دارو بده من تا یه روز بعد زایمانم همین شکلی بودم اگ‌دارو نبود نمیتونستم چیزی بخورم

عزیزم منم ۱۰ هفتمه

درست میشه

من که از معده درد حالم خیلی خراب میشد ولی الان بهتر شدم

من دهنم پر تف میشد غذامیخوردم انقدر گشنم میشد که خسته شده بودم دهنمم تلخ بود اما خداروشکر از هفته ۱۴ به بعد خوب شدم دیگه مث قبل اونجور دل ضعفه ندارم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم میشه بپرسم بعد ۵ سال ، دکتر رفتید ک باردار. شدید ؟دارو خاصی استفاده کردید ک باردار شدید ؟ اون ...

یه بارداری پوچ داشتم و بعدش سقط . هر دکتریم میرفتم میگفتن مشکلی ندارم شکر خدا دیگه از ترس سقط اقدام نمیکردم . هیچ داروی خاصی جز d3 ، آهن و اسید فولیک استفاده نمیکردم ب لطف خدا باردار شدم الان و همچنان ترس دارم 

یه بارداری پوچ داشتم و بعدش سقط . هر دکتریم میرفتم میگفتن مشکلی ندارم شکر خدا دیگه از ترس سقط اقدام ...

خب خداروشکر عزیزم واسه منم دعا کن 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

طبیعیه نگران نباش من یادمه تاچهار پنج ماهگی کم وزیاد تهوع داشتم...فقط سعی کن غذا های سنگینی نخوری بخاطر معدت میگم چون من هرچی میومد دستم میخوردم بعدش میموندم دستشویی دل و رودم بالا میومد😂😂

من یه مدت خوب شده بودم الان که اخراشم از ماه هفت بیچاره شدم، بچه‌ی بریچ، غذای نونی اذیتم می‌کنه دیروزم تهوع گرفتم، زیاد نمی تونم بشینم اصن یه وضعی ‌‌‌‌ام فقط روزا رو می‌شمارم تموم بشه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
خب خداروشکر عزیزم واسه منم دعا کن

چون خودم درک میکنم خدا شاهده هر لحظه برای هرکی که دلش بچه میخواد دعا میکنم . الهی که بحق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه عزیز دلم .