2789
زنجیر هم نیاز دارن کسانی که این رو میبندن به گردنشون

اره تو کشورهای غربی خیلی وقت استفاده میشه و از همونجا هم به ایران رسیده

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
به خاطر یک گردنبد یک انسان رو به سگ تشبیه میکنین ؟

انسان از نماد های مربوط به انسان استفاده کنه تا به حیوان تشبیه نشه

این انتخاب خودشونه پس نباید ناراحت بشن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اشتباه متوجه شدین  من خودم همچین گردنبند هایی هیچ وقت نمیندازم اما دیدم تو خیابون دخترایی که د ...

به نظر من خب خارج از عرف و ارزش انسانیه

مثلا اگه کفشی مثل سم اسب بپوشه باید به انتخابش احسنت بگیم؟

یه سری وسایل مخصوص حیواناته دیگه،دور از شان انسانه که بخواد از اونا استفاده کنه.

اشتباه متوجه شدین  من خودم همچین گردنبند هایی هیچ وقت نمیندازم اما دیدم تو خیابون دخترایی که د ...

متوجه ستم ولی درشان انسان نیست اینکارا 

اینهمه طرح برا گردن بند

شاید شما اینو ساده بگیرید ولی اینا واقعا هدفمند شدس تو اروپا واقعا گردن برده ها قلاده میزارن 

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
به نظر من خب خارج از عرف و ارزش انسانیه مثلا اگه کفشی مثل سم اسب بپوشه باید به انتخابش احسنت بگیم؟ ...

موافقم 

من گفتم تحسین کنیم ؟ 

من میگم چیزی بهشون نگیم 

منم موافق این گردنبند به هیچ عنوان نیستم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
متوجه ستم ولی درشان انسان نیست اینکارا  اینهمه طرح برا گردن بند شاید شما اینو ساده بگیری ...

برده شدنشون هم طبق علاقه و میل شخصیه و انسانیتو میبرن زیرسوال

متوجه ستم ولی درشان انسان نیست اینکارا  اینهمه طرح برا گردن بند شاید شما اینو ساده بگیری ...

موافقم حرفتونم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡