2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنین رو فلج مادرزاد میکنه

وای من زیاد خودم بارداریم. مثل آب هویچ و جگر اینا  

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
سرمه واسه چی خوبه؟ پرپشتی مژه و ابرو یا تقویت چشم؟

ن همون ده روز اول نوزادی دو سه بار بزنی مژه هاش و ابروهاش پرپشت میشه. ولی ابرو رو نزنی بهتره چون ممکنه روی خط ابرو نکشی یکم این ور اون ور تر بشه خراب میشه بعدا همون خط مو درمیاد. فقط مژه هارو با احتیاط بکشید. بعد پنج روزگی بکشید ک وقتی ببرید خانه بهداشت گیر میده

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
سرمه واسه چی خوبه؟ پرپشتی مژه و ابرو یا تقویت چشم؟

البته بگم ک یه سرمه خوب باید گیر بیاری ما همسایمون درست می‌کرد مطمئن بود

اره من زیاد دیدم😂 خودمم قدم بلند تر از پدر و مادرمه و پوستم روشن تر از پدر و مادر و خواهر و برادرا. ...

یکی از اجدادش چه مادری چه پدری این خصوصیات رو داشته این ژن نسل به نسل رسیده ولی بروز داده نشده موقع عمت بارز شده برای خصوصیات ظاهری و اخلاقی فقط پدر و مادر شرط نیستن

الهی 😍 ترو خدا دعا کن خدا به منم بچه بده

چشم گلم برات حمدمیخونم❤️❤️

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
من کل دوره بارداری عرق کاسنی میخوردم اونم عرق اصل نمیدونستم ضرر داره پسرم سفید نیست معمولیه

من فقط ماه نهم میخوردم. البته چون میگفتن واسه اینکه بچه زردی نگیره ماه آخر بخور...بچمم پوستش سفیده.. البته بازهم تا یکی دوهفته زردی داشت ولی به بستری و..نکشید.

پارسا پسرمامان😍
 بدترینشم جگر

ن خداروشکر چیزی نشد الان پسرم نزدیک دو سالشه. ترسیدم عوارضش برای بعد باشه

باید بیان سمت صفاشهر اونجا بگن مرغداری اقای فلاح همه میشناسن ادرس دقیق میدن بهش

خیلی ممنون😘

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

ن همون ده روز اول نوزادی دو سه بار بزنی مژه هاش و ابروهاش پرپشت میشه. ولی ابرو رو نزنی بهتره چون ممک ...

ممنونم عزیزم💜 

اگه بعد ده روزگی کشیده بشه بی تاثیره؟

چون یه بچه یماهه داریم تو فامیل یعنی واسه اون خوبه یا دیر شده فقط ده روز اول جوابگوعه

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ