2777
2789
عنوان

🌷حاجت روایی🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 325 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه توی پریودی غسل کرد ؟ 😳

مرجعت اگه رهبره خیر

اگه مکارمه و غیره بله

بعضیا میگن نمیشه و پایان عادت باهم انجام بده

بعضیا میگن میشه

شما ببین با کدوم راحتی در هر صورت بد به دلت راه نده خدا مهربون تر از این حرفاست

مرجعت اگه رهبره خیر اگه مکارمه و غیره بله بعضیا میگن نمیشه و پایان عادت باهم انجام بده بعضیا میگن ...

چه جالب نمیدونستم

من مرجع تقلید خاصی ندارم

ممنون از راهنماییتون

آخه من قرآن باید بخونم هر روز 

این کاربری واگذار شده ✌️
چه جالب نمیدونستم من مرجع تقلید خاصی ندارم ممنون از راهنماییتون آخه من قرآن باید بخونم هر روز&nbs ...

عزیزم میخوایین صبر کنید تایمتون تموم شه بعد قرآن بخونید

عزیزم میخوایین صبر کنید تایمتون تموم شه بعد قرآن بخونید

نه گلم

رفتم گوگل دیدم مانعی نداره برای غسل ، انشاءالله میخونم فردا

چون یه چله دیگه دارم ، فک کردم دیگه نمیشه خوند ، خدا خیرتون بده ، از ظهر تا حالا دارم خود خوری میکنم ک نمیشه ادامش بدم ، ولی الان دیدم میشه غسل کرد

این کاربری واگذار شده ✌️
نه گلم رفتم گوگل دیدم مانعی نداره برای غسل ، انشاءالله میخونم فردا چون یه چله دیگه دارم ، فک کردم ...

اره عزیزم قربونت.بد به دلت راه نده اگه نتونستی بگو من بجات میخونم تا پریودیت تموم شه

اره عزیزم قربونت.بد به دلت راه نده اگه نتونستی بگو من بجات میخونم تا پریودیت تموم شه

نه قربونت برم گلم مرسی از لطفت

شما چقد مهربونی 

خدا حیرت بده

خودم میخونم عزیزم مرسی

این کاربری واگذار شده ✌️

سلام عزیزم

من نفر ٢٠ هستم درسته ؟

‌از امروز به امید خدا شروع میشه چله ! ؟

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏