2777
2789
چه سوالی

این ماه باردارم اگر آره جنسیتش چه میشه؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

در مورد ازدواجم كي ازدواج ميكنم؟ تهراني يا همشهري

مهر ۱۴۰۳غریب 

حس ششم هم نیستم واقعا

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
من حس ششمی نیستم ولی اگه میخوایید ازعاقبت کاری آگاه بشید راهکارش میدونم

چگونه

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

دخیا من حس ششمم قویه البته چهره خوانی میکنم با عکس 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

#عاقبت_کار

اگر کسی از امری آگاهی ندارد و یا در پی پاسخ نتیجه و عاقبت امری میباشد ،در یکی از #شب_دوشنبه یا #شب_پنجشنبه سوره زلزال را قبل از خوابیدن هفت بار بخواند و سپس بگوید :

یا مَلئکَةُ رَبِّی بِحَقِّ هَذِهِ السُّورَةِ وَ مَن اَنْزَلَهَا وَمَن نُزِلَتْ عَلَیْهِ وَبِحَقِّ اَسْمَاءِ الله عَلَیْکُم وَ ایَاتَهَ التَّامَّهِ کُلَّها اِلاّ ما اَخْبَرْ تُمُونِی فِی لَیْلَتِی هَذِه کذا و کذا

در خواب به جواب مقتضی خواهد رسید و از نتیجه و عاقبت کار اگاه خواهد شد

❗️به جای کذا حاجت خود را بگوید

📖چشمه رستگاری ص 65

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم