2777
2789
بهشون بگو ابروشو ببر ک چقدر بیشعوره من بودم تا الان دهدبار میگفتم و بارها فاتحه ش میخوندم

عزیزم دیوونم کرده موفع رابطه همش میگ دوسداری چیز دیگ بزارم بهت و خیلی حرفای چرت و همش اینکه خیانت کنی فلان میکنم اصلا سرد شدم ازش دیگ حوصله ثابت کردن بهش ندارم بعد این حرفا حرفای عادی نیست ک بخام به کسی بگم اصلا روم نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شما میتونستی بگی صبر میکنیم تا به دنیا بیاد میریم آزمایش  فقط همینو میگفتی و دیگه هیچی نمی ...

همین . انقد ریلکس من دارم اتیش میگیرم این گرفته خوابیده فقط دعا کنید سرکار ک میره ی ماشین بزنه بهش فقط بمیره

استارتر من تایپینگ ها تو خوندم که نوشتی به دوست شوهرم پیام دادم فکر کردم خانومشه 

حتما به شوهرت گفته و شوهرت فکر کرده از قصد دادی و برا همین بهت شک کرده 

با هم حرف بزنیم و حلش کنین

همین . انقد ریلکس من دارم اتیش میگیرم این گرفته خوابیده فقط دعا کنید سرکار ک میره ی ماشین بزنه بهش ف ...

خدا نکنه عزیز الان عصبی هستی ،همسرت  واقعا حرفای زشتی میزنه ولی اخه این همه بد دلی از یه آدم سالم بعیده اونم از زنی که خیانت ندیده تا حالا ،به نظر خودت نیاز به دکتر و مشاوره  نداره ؟این فکرای بیخود باید درمان بشه تا دیکه نیاد تو ذهنش 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
خدا نکنه عزیز الان عصبی هستی ،همسرت  واقعا حرفای زشتی میزنه ولی اخه این همه بد دلی از یه آدم سا ...

چرا ولی نمیره ک کلا ی ادم دیگ شده این سر اسم من قسم میخورد میخاستم قهر کنم تنام بدنشو تیکه تیکه گریه ک منو پشیمون کنه حالا نمیدونم چرا انقد بد دل و ساکت و سرد شده منم کاری نکردم حس مبکنم خودش داره ی غلطایی میکنه

چرا ولی نمیره ک کلا ی ادم دیگ شده این سر اسم من قسم میخورد میخاستم قهر کنم تنام بدنشو تیکه تیکه گریه ...

اخه شکاکی که یهو به وجود نمیاد شما هم که کاری نکردی یه جای کار میلنگه دیگه اخه اگه کاری هم میکرد شما صد درصد متوجه میشدی یکمی پیچیده است رفتار و اخلاقش یهو اونم این قدر شکاک 

اخه شکاکی که یهو به وجود نمیاد شما هم که کاری نکردی یه جای کار میلنگه دیگه اخه اگه کاری هم میکرد شما ...

منم باهاش سرد شدم چون چندبار متوجع شدم با خانم ها چت میکنع وقتی میمومد پیشم پسش میزدم چون یاد کاراش میفتادم ازش بدم میمومد ولی الان کازش جوریه با خانما در ارتباطه حس میکنم با کسی رابطه برقرار کرده اخه من ن رمز گوشیشو دارم ن حرف میزنه ک ج سلامم ب زور میده

محیط بیرون خیلی کثیفه طرف خوب باشه بقیه از راه به درش میکنن ای کاش بیشتر بهش میچسبیدی تا دوباره جذب خودت شه فاصله که بگیری مثل گرگن میقاپن