2777
2789
عنوان

موضوع مهم زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 187994 بازدید | 312 پست
یعنی کلا از بدن خارج میکنه؟؟؟ استفاده سرخودش ضرر نداره؟؟ شما زگیلم‌ داشتی که با این دارو رفع شد؟؟؟

نه ضرر نداره..زگیل میکروسکوپی داشتم..یعنی باچشم دیده نمیشد...و پاپ اسمیر که میدادم بخاطر همین زگیلا جوابش p2میشد..ک بد بود...این سری بعد خوردن دارو ها پاپ اسمیرم p1شده بود...خوب بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه ضرر نداره..زگیل میکروسکوپی داشتم..یعنی باچشم دیده نمیشد...و پاپ اسمیر که میدادم بخاطر همین زگیلا ...

این دارو چاق نمیکنه؟؟

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

عزیزم نگران نباش دوست منم زگیل تناسلی داشت و با هم میریم دکتر و من همیشه باهاشم و دکترش میگه تا حدود زیادی میشه از پیشرفت جلوگیری کرد و خوب میشه اون با لیزر در حال درمان هست و میگه خیلی بهترشده 

یعنی کلا از بدن خارج میکنه؟؟؟ استفاده سرخودش ضرر نداره؟؟ شما زگیلم‌ داشتی که با این دارو رفع شد؟؟؟

کپسول پاور فیت اینقدر سیستم ایمنی رو تقویت میکنه که بدن زگیل رو و ویروس رو از بدن خارج میکنه.توی سایت داروکده اطلاعات داروییش هست .کپسول فرانسویه فکرکنم صد هزار تومن هم قیمتش بود.این دارو حتی برای سرطان هم تجویز میشه

سلام به همه من شنیدم زگیل تناسلی درمان قطعی نداره

ولی دکترایی هستند که تو این زمینه متبحر باشند و از راههای گوناگون برای خنثی کردنش استفاده کنن

خواهرم یه دکتر زنان میرفته که اونجابا بیمارای زگیل تناسلی دوست شده و اونا از روند درمان راضی بودن اگه اشتباه نکنم دکتر فریده مظفری کرمانی بود

یک خبر عالی برای کسایی ک زگیل تناسلی دارن.

با عرض سلام به تمامی کسانی ک در بوجود اوردن این سایت نقش داشتن میخواستم ازتون صمیمانه تشکر کنم برای این سایت و این مطالب عالی من چند ماه پیش تو این سایت یک شماره ای دیدم برای درمان زگیل تناسلی.تماس گرفتم و چند روز بعد از شروع کردن درمان زگیل هام کلا افتادن خب مسلما خیلی خیلی خوشحال شدم.تا اینکه امروز رفتم تست پاپ اسمیر دادم و در کمال ناباوری متوجه شدم که کلا hpv از بدنم حذف شده از خوشحالی تا خونه گریه کردم و فقط برای کسی که سایت رو طراحی کرده و اون شخصی ک نظرش رو گذاشته بود داخل این سایت تشکر میکنم ان شاالله همگی امرور من رو تجربه کنن.

حتما این روش رو هم تجربه کنید و مطمین باشید ضرر نخواید کرد

۰۹۳۰۹۰۸۸۳۸۷