مجردی ومتاهلی هرکدوم در زمان درست خودش خوبه از یه سنی به بعد دیگه مجردی کسل کننده میشه ونیاز به همراه وتشکیل زندگی داری
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اخی عزیزم غصه نخور منم امروز بخاطر پسرم کلی حرف شنیدم از همسر احمقم ولی چون من از بچه ام داشت تنبیه ...
اره اینم دقیقا میخواد عقده های کودکیشو سرم خالی کنه بخاطر همین از طریق بچها منو تنبیه میکنه .. بمیرم برا بچم یه لباس گرم نذاشت بهش بپوشونم عین سگ بچه رو گرفت..🥺
به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان خودت خونه ای طوری نیست.غصه نخور از این اتفاقا تو زندگی کردن با یه احمق میفته انقدر که جونیت می ...
دقیقا.. 💔 کاش تو سن کم ازدواج نکنیم .. الان ۵ ساله ازدواج کردم با کوچکترین موضوع کتک خوردم و حالا تو سن ۲۱ سالگی خسته ترینم.. انگار ک خیلی با تجربه تر و با درد تر شدم کاش بچه دار نمیشدم کاش ..
به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
امروز اینقدر گریه کردم که چشام کاسه خونه.عزیزم غصه نخور همچی درست میشه دنیا همینجور نمیمونه.
اره امیدورام زجری ک میکشیم یه روزی یه جای تو زندگی بخوره تو سرشون تا قدر دوست داشتن و دوست داشته شدن رو بدونن.. قدر فداکاری رو بدونن .. قدر زندگی رو بدونن.. ۵ ساله پا ب پاش تلاش کردم برای زندگیم و بچهام ..دوری از پدرومادر رو تحمل کردم و از جنوب اومدم شمال تا بتونم زندگیمو جمع کنم.. حالا که وضعش خوب شده داره کم کم جا میزنه.. منم بخاطر بچهام دارم تحمل میکنم .. انشالله خدا جواب صبر منم میده
من اونقدر دلم شکسته که حتی خدارو هم دبگه صدا نمیزنم 😭
نه عزیزم ایمانت رو از دست نده طوری دلم بخدا گرمه که حس میکنم عین کوه پشتمه میدونم و مطمئنم خدا صدا مونو میشنوه تموم میشن این روزا 🙂
خدا ... سالهاست که فراموشمون کرده وگرنه ابن نبود حال روزم.
این حرفو نزن .. خدا هست
امیدوارم یروزم روز ما باشه. تو غصه نخور همچی درست میشه 😘
فداتشم عزیزم🥰