2777
2789
سلام به همگی دوستان لطفا بیایید و از کرم پودرهای خودتون بگید : مدلش ؟ کیفیتش ؟ و نوع پوستتون؟ اگه خدا بخواد یه کرم پودر خوب بگیرم برای عید ...... خیلی دوست دارم دیور بگیرم ولی نمیدونم ارزش دویست و خرده ای رو داره؟ کسی داشته؟ کدوم مدلش خوبه؟ دیور نود اسکین ، دیور فوراور یا دیور استار؟
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام یه کرم پودری بگیرم که به پوستم آسیب نزنه چون خیلی زود با هر چیزی احتمال جوش زدن یا قرمز شدن پوستم هست ...... از اون طرف بعضی ها هم میگن همین کرم پودرهای زیر 100 هم توشون سبک و کم ضرر پیدا میشه مثل لاکورت میخوام هم شیک و طبیعی باشه (یعنی آرایش مثل ماسک و غیر طبیعی نباشه) هم سبک و تا حد ممکن بی ضرر باشه جنس پوستم هم معمولی رو به خشکه ولی معمولا با هر جور آلودگی یا کرمی که بهم نسازه زود جوش میزنم و خارش میگیره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
پرنده جون ( اسم کاربری خوشگلی داری ) یه کم از کیفیت و میزان کاور دیور استار میگی لطفا؟ کاورش خیلی بالا و تابلوست؟ روی پوست خیلی براق میشه؟
خوبه...ولی از اون دسته کرم پودرایی نیس ک طبیعی باشه انتظارشو داشته باشی چون دویست و خورده خریدیش حالا دیگه معرکه باشه!بنظرم معمولیه واقعا!ارزش نداره...این سری میخام لانکوم بگیرم
مرا عهدیست با جانان ...
نیلا جون مرسی از نظرت..... به نظرم استی لودر برای من هم یه مقدار خشکه هم چون کاور بالا نمیخوام پوششش زیاده حالا شما چه مارکی در نظر داری ؟ ...... راستش من به جز دیور به ایوسن لورن هم فکر میکنم
واقعا پرنده جون؟ ...... ای بابا پس اگه دیور استار معمولی باشه مدل نودش دیگه باید خیلی معمولی باشه نه؟ شما ایوسن لورن مدل فیوژن اینک تست کردی تا حالا؟ دوستان در مورد شنل و گرلن هم اگه تجربه ای دارید بفرمایید ..... برام مهمه یه چیز عالی بگیرم
پرنده جون نارس رو از نزدیک دیدی؟ مثلا کسی داشته باشه و نمای نهاییش رو دیده باشی؟ آخه شنیدم اون هم آنچنانی نیست؟ نمیدونم والا