2777
2789
عنوان

فرزند سوم

582 بازدید | 52 پست

تسهیلات فرزند سوم چیا هست کجا باید ثبت نام کنن؟

لطفا کمک کنید یه خانواده ضعیف تو روستا هستن 

من شنیدم زمین میدن ولی نمیدونم چجوری براشون ثبت نان کنم

نگین نداشتن بچه نمی آوردن چون خودمم میگم اشتباهه ولی حالا شده براشون دیگه

دیروز رفتن شناسنامه بگیرن حتی پول شناسنامه هم نداشتن😔😔

لطفا لایک نکنید.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم باید برن وزارت راه و شهرسازی ثبت نام کنن بهشون ۲۰۰ متر زمین یا یه مسکن میدن 

البته الویت با فرزند چهارم هست 

و اینکه برو کافی‌نت برای سهام بچه هم ثبت نام کن

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹

خدایا😐😐😐اون وقت یکی وضعش توپه بچه دارنمیشه حکمتتو شکر

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

تسهیلات ۶۰ تومن میداد ما گرفتیم ما بیستومن گرفتیم چون ی بچه داریم ماهی هفتصد بعدم چندتا ضامن میخاد چجوری میخان قسط بدن نظرم اینه از چاله نیفتن تو چاه خب مرده پس نقشش چیه بره سرکار

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻