2777
2789
عنوان

نی نی یار یه لحظه بیا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 38 پست
سلام عزیزم میدونین چرا گفتم دیگه نگه؟ چون با داستانش از دیروز یه عده عضو میشن یا کاربر قدمی عضویت 98 ...

وایی عجبببب 

باورم نمیشهههه 

اخه من داستانم فقط اولش مربوط به نی نی سایت بووود بعدش وارد یه سایت دیگه ای میشه داستان 😑😂 ولی من واقعا خبر نداشتم پیام هم که دادین دلیلش نگفتین 

به هر حال میخواستم فقط ببینم قدرت نویسندگیم به قدری هست که جذاب باشه و بقیه رو جذب کنه یا نه 

ببخشید باعث دردسر شدم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه بذارم هم باید بیام همینجا تاپیک بزنم دیگه که بخوام لینک بدم ... که دیگه فکر نکنم درست باشه&nb ...

ن تو همون تاپیکت بگو و لینکشو بده

بگو باردار نیاد

کس ک جوگیر میشع نیاد

حالا هرچی نوشتی خبرم کن

درخواستمو بقبول ادامشو حداقل توت حصوصی بگی برااام

خب اگه بذارم هم باید بیام همینجا تاپیک بزنم دیگه که بخوام لینک بدم ... که دیگه فکر نکنم درست باشه&nb ...

بله ادامه ندین این کار باعث میشه افراد سواستفاده گر از سادگی کاربرا سواستفاده کنن و دردسر میشه تو کانال هم نذارین لطفا چون بازم کاربرا میخونن میان خالی میبندن بقیه رو اذیت میکنن وگرنه چرا گفتم تو سایت ادامه ندین؟  به جای استفاده مثبت فوری منفی هاش رو میگیرن با این که تاپیکو بستم باز هی کاربرا تاپیک میزنن تو رو خدا باهاش تماس بگیرین نادیده نگیرین دروغ نمیگفت ولی کپی داستان شما رو گفته بود

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بله ادامه ندین این کار باعث میشه افراد سواستفاده گر از سادگی کاربرا سواستفاده کنن و دردسر میشه تو کا ...

نمی‌دونم چی بگم 

حتی یه درصد هم فکرشو نمی‌کردم 

نه خیال تون راحت باشه 

من فقط یه داستان نوشتم ... نگران نباشین ادامه نمیدم 

نمی‌دونم چی بگم  حتی یه درصد هم فکرشو نمی‌کردم  نه خیال تون راحت باشه  من فقط یه د ...

یکاری کن اعلام کن ک دیگع نمیزاری و ی جوری قانعشون کن 

چون من هنوز تاپیکایی میبینم ک میگن توروخدا بزار و میپرسن ادامش چی شدو اینا...

ولی دلیل اصلیشو ک تو این تاپیک گفته شدع رو نگو بشون