2777
2789
عنوان

میوه مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 49 پست
همون ک گفتی لباستو دادی ب بچه زنداییت هدیه بده معلمش

اون که واقعی نبود میخاستم یه سریا رو بلد کنم که هرچی تو خونه دارن هدیه میدن یا روز معلم میگن ارزش نداره پول خرج کنیم تو همون تاپیک هم مطمئنم درصد بالایی همین تفکر داشتن 

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

چون غریبه بوده و شناختی ازش نداشتی همچی فکری کردی اینجور وختا بهونه بیار و نخور محض اطمینان مثلا ب ...

اره دقیقا منم واقعا وسواس این مدلی دارم عجیب جون عزیزم اما اگه چیزی بود تو سه ساعت مشخص بود دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون غریبه بوده و شناختی ازش نداشتی همچی فکری کردی اینجور وختا بهونه بیار و نخور محض اطمینان مثلا ب ...

بله عزیزم وگرنه واقعا در اون حد نیستم برم دکتر ولی سر خوراکی و به قول شما چیزی که دست غریبه بگیرم جدیدا حساس میشم

اره دقیقا منم واقعا وسواس این مدلی دارم عجیب جون عزیزم اما اگه چیزی بود تو سه ساعت مشخص بود دیگه

اگه خدایی نکرده چیزی بود تو چن دیقه هم معلوم میشد

آخه تو ک میوه رو خوردی و رفتی دنبال کارت

پیش اون خانوم نموندی ک چیز خورت کرده باشه بخواد کاری کنه.

پس فکرت بیهودس

بله عزیزم وگرنه واقعا در اون حد نیستم برم دکتر ولی سر خوراکی و به قول شما چیزی که دست غریبه بگیرم جد ...

دکترو برا این گفتم ک اذیت نشی و ادامه پیدا نکنه برات.

وگرن خودت میتونی کنترلش کنی

شاید منم بودم همین فکرو میکردم ولی ببینم خوبم دیگه ازش بیرون میام

دکترو برا این گفتم ک اذیت نشی و ادامه پیدا نکنه برات. وگرن خودت میتونی کنترلش کنی شاید منم بودم هم ...

اره دیگه دقیقا میدونی ی مدل خاصیم ظاهرا خیلیییی شادو سرحالم و درونمم معولا شادو نرماله ولی ی وقتایی ی چیزیو تو مغزم ازش غول میسازم