2777
2789
عنوان

سرطان🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 20 پست
اصلا محکم نیس،نه اگه بفهمه درجا سکته‌میکنه،روستا زندگی میکنه و دیروز رفتن آوردنش میگف مگه مشکلی دارم ...

خدا شفا بده الهی.کسی درد نبینه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بستگی به نوعش به گرید روحیه فرد و خیلی چیزای دیگه داره

روحیه زیر صفر،گریدشو نمیدونم،فقط شانسی شنیدم البته حدس میزدم سرطان باشه،آخه همینجوری داره تحلیل میره،شبا از درد خوابش نمیبره

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه جالب من الان بعد ساااالها نمی‌دونم چرا یاد مرتضی پاشایی افتادم داشتم کلیپ ازش نگاه میکردم نمی‌د ...

بحث اینه نمیدونم تا چه حد پیشرفت کرده بیماریش،دو تا از بچه هاش میدونن و قایم کردن بیماریشو که نشنوه چون فورا میمیره اینقد روحیه اش داغونه

روحیه زیر صفر،گریدشو نمیدونم،فقط شانسی شنیدم البته حدس میزدم سرطان باشه،آخه همینجوری داره تحلیل میره ...

ان شاءالله که خدا لباس عافیت به تنشون بپوشه 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه مگ هرکی سرطان داره باید بمیره

پیره و بدون روحیه،پولی ام نداره اونجوری که باید بره دنبال درمان و اینکه همینجوری داره تحلیل میره