2777
2789
چرا هی میگی اینطور بار اوردن، امیدوارم بچه های خودت رو اونطور بار نیاری

خب راست میگه میگه اینجوری عادتش داده الان به من میگه چرا این مدلیه

شوهر منم عادت داره هر روز برنج بخوره بعد مادرش بیاد بگه چرا هر روز بهش برنج میدی؟

خب خودش اینجوری یادش داده به من چه که غر بشنوم

به همه چی ایراد میگیریدا

🌷
چرا هی میگی اینطور بار اوردن، امیدوارم بچه های خودت رو اونطور بار نیاری

ببخشید چرا شما دعوا دارید 😑چون همیشه برنج میخورند وقتی که خودشون اخلاق پسرشون را ۳۰ سال میشناسه و میدانه غیر برنج چیزی نمیخوره میگم عادتش دادند پس دلیل نیست ب من ایراد بگیرند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يه گوشت رو در كن ، يكي رو دروازه  از قصد اينطوري ميكنه كه تَو ذله بشي ، بري به شوهرت غر بزني&n ...

دقیقا پدرشوهرم یه بار من گفت نمیخواد به خاطر رفتار اینا با شوهرت دعوا کنی منم گفتم نه من هیچ وقت به خاطر شما باهاش دعوا نمیکنم اصلا نمیگم چی گفتید آنقدر سوخت بعد اون دیگه کاری نداشتن 

جالب اینجاست من خونه پدرم بودم اصلا عادت نداشتیم برنج بخوریم بخاطره پسرش برنج میپزم همیشه چوم اینطور ...

عزیزم گل گاو زبان بخور اعصابت آروم بشه بخاطر این چیزا ناراحت نکنی خودت ،بعضی مادرشوهرا سیاستشونه این حرفا مثلا میخوان بگن غذای پسرمون برامون مهمه

به شوهرم نگم چیزی 😑

نه. چون یا طرف مادرش رو میگیره تو ناراحت میشی یا طرف تو رو میگیره مادرشوهرت باهات لج میشه.یا هیچی نمیگه و بحث ادامه خواهد داشت. اگه دیدی کم میگه محل نده کار خودت رو بکن، اگه خیلی خیلی گیر میده بگو مامان جون ماشاءالله شما سرد و گرم چشیده اید بلدین، لطف کنید اینجا هستید زحمت بکشید غذا رو خودتون درست کنید چون با تجربه اید می دونین چی خوبه برای پسرتون.

من همیشه مادرشوهرم یه غذای رو دوست داشت هی میگفت درست کن، خدایی منم دوست داشتم ولی شوهرم از اون غذا متنفر بود، بهش میگفتم پسرت دوست نداره، میگفت آخه تو بلد نیستی بد درست میکنی، به شوهرم هم میگفتم مامانت اینجوری بهم میگه، بهش بگو دوست نداری ولی شوهرم هیچی بهش نمیگفت تا اینکه یه بار باز گفت، من هم گفتم آره شما راست میگین، زحمت بکشید خودتون درست کنید، تا بلند شد درست کنه پسرش با عصبانیت گفت مامان بشین من اون غذا رو دوست ندارم. 

مرسی عزیزم خیلی منطقی جواب دادی

قربان شما. ان شاء الله مشکل تون حل بشه. اگر هم دیدی خوشش اومد و هی رفت آشپزخونه ات و خواست همه چی رو به دست بگیره، چیزی نگو خودش خسته میشه یا اگه خسته نشد پیش پدرشوهر و خواهرشوهرات بگو، بنده خدا مامان همش میاد خونه ما کار میکنه، آشپزی می کنه، اینو بگو خودشون مادرشون رو دعوا می کنند دیگه بلند نمیشه ان شاء الله.😁