2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااا،سر چه چیز مسخره ای دعوا کرده😐

بچم سه ساله بودتااومد جلوتر بچه رو هل دادخم شد کفشارو گرف بعدم شرو کرد دعوا.ولی من اصلا جوابشو ندادم.ولی دیگ فقد در حد احوالپرسی باهاش حرف میزنم

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

من یک دفعه داشتم با ماشین کوچه رو‌ میرفتم بعد یک خانمی هم از اونور داشت میومد، من خیلی کم اینه ماشین برخورد کرد به اینه ماشین اون خانم در حدی که فقط اینه اون خانم بسته شد، یعنی همین فقط، این خانم پیاده شد و شروع کرد یا لحن بد و صدای بلند که ببین چیکار کردی، و ماشینم خراب شد، دوتا بچه هم تو ماشینش بودن، من گفتم خانم فقط اینتون کج شده چیزی نشده که، گفت نه خسارت زدی باید زنگ‌بزنیم پلیس بیاد، حالا وسط کوچه که همه میخوان بیان و برن و این خانم داشت داد و بیداد میکرد، همه هم بوق که برید کنار و فلان، منم گفتم ماشین چیزی نشده ولی میخوای زنگ‌بزنی پلیس بیا بریم سر خیابون اینجارو ترافیک نکن، گفت اره میخوای فرار کنی، یجوری داد زد بچش ترسید شروع کرد گریه، یک دونه زد تو سر بچه بچه از صندلی جلو پرت شد عقب، بچشم ۵.۶ سالش اینا بود. منم رفتارای این خانمو دیده بودم جای اینکه عصبی بشم بیشتر خندم گرفته بود میخندیدم، اینم میدید من میخندم هی عصبی تر میشد میگفت باید کارت ماشینو بدی تا بزارم بری که بریم زنگ بزنیم پلیس

پس خوب کاری کردی حتما گیساشو هم کندی

نه اصلا فقط همونجور یقه اش تو دستم دوتا کشیده زدم و گفتم چه غلطی کردی 

اهل دعوا و ....نیستم ..خدا منو ببخشه .اشتیمون دادن و از هم حلالیت گرفتیم 

از حق الناس میترسم 

😊❤️😊
زنگ میزدی ۱۱۰ 😐چه وحشی

نه بابا از اینا هستن که دم به دقیقه تو کلانترین براشون عادی اصلا از هیچی ترس ندارن زنه داد میزد میگفت به محمد میگم شوهرتو بکشه بیوه بشی آخرشم پسرم اعدام میشه عیب نداره یه پسر دیگه دارم ولی تو رو بیوه میکنیم خداشاهده تا یک ماه شوهرم میرفت سر کار پا میسدم از پنجره نگاه میکردم تا برسه سر کوچه میگفتم میان چاقوش میزنن اصلا خیلی شرورن پسر کوچیکش ۱۴سالشه  امسال به یه دختری نمیدونم چی گفته بود مادر با دخترش اومدن اومدن دم در شکایت پسررو بکنه انقدر زنه بادخترش گرفتن مادر دختررو زدن که ما گفتیم الان میره مامور میاره نگو از ترسش رفت پشت سرشم نگاه نکرد روسریشو ازسرش کندن موهاشو نابود کردن  

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃