98minooooooo مدیر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2441 عنوان دخترم عکس💔😄 | مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 96 پست الان عکسمونو میزارم.دوتاست🥲💔 1402/02/09 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98minooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2441 اسی میخام بدونم ترکی شما با ترکی ما فرق داره یانه ؟ من ترک تبریزم این جمله رو ببین متوجه م ... ما ترکی شمارو کامل میفهمیم قبلا دوست تبریزی داشتیم کامل میفهمم چی میگنالان چندتا بلاگر تبریزی فالو دارم کامل میفهممچیمیگن.ولی لهجه هامون باهم فرق دارهبعد من کلا فقط آهنگ ترکی گوش میدم.مخصوصا شبنم توزلو ایناکه آذربایجانین قشنگ کامل میفهمم چی میگن😅
98minooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2441 اسی میخام بدونم ترکی شما با ترکی ما فرق داره یانه ؟ من ترک تبریزم این جمله رو ببین متوجه م ... حالا ما بخواییم بگیممیگیم دونن گدی (باغ،پارک یا هرجا...)چوخ خوش گشدی ،یرنز بوشدِهِ باجملهجه هامون فرق داره کلمات همونه🥲🤌
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13425 دیروز رفتیم پیک نیک بهمون خوش گذشت جات خالی😅 درسته؟ آره عزیزم😅😅 میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13425 حالا ما بخواییم بگیم میگیم دونن گدی (باغ،پارک یا هرجا...)چوخ خوش گشدی ،یرنز بوشدِهِ باجم له ... آها آره فرق داره من برا شمارو کامل شاید متوجه نشم 😅😅😬😬 میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
98minooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2441 آها آره فرق داره من برا شمارو کامل شاید متوجه نشم 😅😅😬😬 اره شما مال مارو زیاد متوجه نمیشدید ولی ما متوجه میشیم🤣قضیه پیچیده شده🤣🤌
98minooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2441 عکستونو حذف کردین؟😁 نه عزیزم اپلود که کردم بعد یکروز خودش حذف میشه