2777
2789
عنوان

از اخلاقای بد همسرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 59 پست
کثافت عنتر خر شانس

از همچین جاری منم دارم

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من چقد شاغل بودنو دوست دارم همسرم نمیزاره

نه خواهر من اولش خوبع بعد یه مدت هرروز ۶ صب پاشدن سخته‌.کار کردن برای کسی بده.خسته بیای خونه و کلی کار بعد خانومای دوروبرت شاغل نیستن.یه مهمونی بری همش دلهوره داری زود برگردی که صب خواب نمونی البتهههه من گفتم بریم خونه خودمون و بچه دار شم دیگه نمیرم

از همچین جاری منم دارم

بیا باهم زار بزنیم😂😂😂

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
نه خواهر من اولش خوبع بعد یه مدت هرروز ۶ صب پاشدن سخته‌.کار کردن برای کسی بده.خسته بیای خونه و کلی ک ...

شغل شریفتون چیه

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

بدبخت شوهرم خیلی خوبه خیلی خوش اخلاقه فقط ی اخلاقی ک داره زیاد یچیزی رو توصیه میکنه مثلا ۳شنبه رفتم ازمایش دادم ک ببینم وضعیتم چطوره گفتن باید تکرار بشه شنبه صبح بیا منم دیشب شوهرم شیفت بود تنها بودم نمیتونستم بخوابم میترسیدم ساعت ۳ونیم خوابم برد صبح ساعت ۶ونیم زنگ زده میگه هنوز خوابی؟!گفتم آره دیشب دیر خوابیدم گفت اوکی بخواب بعد ساعت ۷ونیم زنگ زد برو ازمایش گفتم باشه خوابیدم ساعت ۸ونیم زنگ زد رفتی گفتم ن گفت برو گفتم باشه باز حوصلم نشد برم ساعت۱۰اومد دید نرفتم گفت چرا نرفتییی گفتم اولا ک بزار برسی ی بسم الله بگو😂بعدم ازمایش کاملا اختیاری بوده اجباری نیست ک فردا میرم تنها اخلاق بدش همینه ک زیادی دنباله یچی رو میگیره رو اعصابه

خیلی تو مشکل و غمی که داره غرق میشه 

گاهی اعتماد به نفسش بسیااااار کم میشه 

چون برای خودش ازاردهنده هست،منم اذیت میشم کنارش 

البته که بهتر شده.

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

😭😭😂😂

متولد چ ماهیه؟ منم با یکی بودم. موقع قهر غرورش نمیزاشت بیاد پیش قدم شه. کلا غرورش خیلی اذیتم کرد

تیرماهیه...اره کلاخیلی مغروره انتظارداره همیشه من پیش قدم شم منم اخرسرگریه میکنم اعصابم خراب میشه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
اخلاق بدو‌خوب که همه مردا دارن.اخلاق بد همسر من اینکه زنش باید حتما شاغل باشه.البته خودشم بهم پول می ...

قدرشو بدون کمتر مردی حاضر میشه خانمش کار کنه،چون از استقلال زنشون میترسن

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
تیرماهیه...اره کلاخیلی مغروره انتظارداره همیشه من پیش قدم شم منم اخرسرگریه میکنم اعصابم خراب میشه

دقیقا اینجوری ان. طرف من بهمنی بود. ولی همیشه حق به جانب. با اینکه تقصیر خودش بود ولی پیش قدم نمیشد یا اگه میشد عذرخواهی ام نمیکرد. اخه ادم مگه برا عشقش یا زنش مغروره!