2777
2789
عنوان

خسته شدم😔

144 بازدید | 18 پست

چقدرزندگیاسخت شدن نمیتونیم خونه بخریم چراانقدرخونه هاگرون شدن همش ازاین بنگاه به اون بنگا.شوهرمم مثل ماست همش خونه میشینه منم خسته شدم بخدااعصاب نمونده واسم جوونیم همینجوری داره میره کاش میشدبرم یجااعصابم ازدست همه راحت بودکاش😔😔😔

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز رفتم خونه نگاه کردم تو دیوار همه خونه زده بود بالای ده میلیارد چه خبره واقعا🙁🙁🙁🙁

منم واقعاحالم بدمیشه قیمتارومیبینم🥲

والاشوهرم هیچ کاری نمیکنه.....

چند ماه پیش یه پیش، فروش خواستیم بگیریم این شوهر من انقدر دست دست کرد یهوو دوبرابر کشید بالا دیگه نتونستیم بخریم😞

قیمت خونه زود میکشه بالا اگه بتونید بگیرید خیلی خوب میشه حداقل پولتون بیشتر میشه

ارهدمنم نامید شدم خونه ام کوچیکه اصلا ناامید شدم قیتارو دیدم تا کی تو هفتاد متر خونه😭😭

بازم خوبه داری واسه خودته خوشحال باش ولی من چی 

چند ماه پیش یه پیش، فروش خواستیم بگیریم این شوهر من انقدر دست دست کرد یهوو دوبرابر کشید بالا دیگه نت ...

منم همینومیگم حتی کوچیکشم نیست.

بازم خوبه داری واسه خودته خوشحال باش ولی من چی 

دذسته خدارو شکر ولی هر کدوم از دخترامون ک باهم بزرک شدیم خونهذهاشون دویست متره اونا پدر شوهراشون کمکشون کردن ولی پدرشوهر من تموم پول و ماشینشوهرمو بالا کشید جای اینکه کمک پسرش باشه بدتر زمینش زد

الان من غصه میخورم همه اونا که همه جیشون از من پایین تر بود چه از لحاظ ظاهر چه شخصیت چه خواستگار چه خانواده الان یهوو از من بالا زدن

همه خونه های شیک دویست متری، خونه شاسی بلند

طلاهای زیاد

😞😞

دذسته خدارو شکر ولی هر کدوم از دخترامون ک باهم بزرک شدیم خونهذهاشون دویست متره اونا پدر شوهراشون کمک ...

اوهوم میدونم چی میگه معلوم نیست مردم ازکجامیارن براماصب میره شب میاداخرشم بزورمیرسونیم