2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممن دخترم و دانشجو درامدی ندارم که خرج کنم برای همین میخوام ماشین سالم باشه و دیگه اینکه طلاهامو دار ...

آره بابا ،با ۱۸۰مدل ۹۳ ،کمتر بود نگیر ،ضرر میکنی،مدل۸۹ته تهش۱۵۰بیارزه

خانومی یه پراید۸۹ رنگ مشکی ۱۳۲ جعبه فرمون عوض شده نسبتا ظاهر خوبی داره موتور وشاسی سالمه میگه ۱۸۰ خ ...

سلام 

رنگ مشکی نخر 

چیزی که تو ماشین مخصوصا پراید مهمه شاسی جلو ماشینه اگه ضربه خورده باشه چن تا مشکل پیش میاد که تقریبا غیر قابل حله هر کی گفت باور نکنین چون میخواد ماشینشو رد کنه

یکی اینکه زود به زود جلوبندی ماشین خراب میشه

ماشین در سرعت های متفاوت قابل کنترل نیست و همیشه به یه طرف تمایل داره بره

و احتمال شکستگی شاسی در دست اندزای حتی کوچیک براش احتمال داره 

مورد دیگه موتور رو گیربکس هست با اینکه نسبت به ماشین های دیگه تعمیرات و وسایلش ارزون تره بار هم پیش یه متخصص ببرین 

در ضمن اون جعبه فرمون تعمیر کردن حسن حساب نمیشه 

در ضمن به هیچ عنوان ۱۳۲ پیشنهاد نمیشه به علت بد فروش بودنه نسبت به بقیه مدل پرایدها 

بهترین مدل با توجه به توان مالی شما میتونم پرایدصبا مدل ۸۷ تا ۸۹ ذو پیشنهاد بدم البته اگه بتونید دوگانه هیدرولیک رو پیدا کنید که فوق العاده هست 

بزرگترین حسن این مدل ماشین موتور یورو ۲ که کمترین هزینه تو پراید ها رو داره به علت نداشتن بعضی از سنسورها و کامپیوتر بهتر ..پراید های مدل بالاتر مشکلات زیادتری دارن که اگه خواستین توضیح میدم 

یه مرد خسته از دنیا 
سلام   رنگ مشکی نخر  چیزی که تو ماشین مخصوصا پراید مهمه شاسی جلو ماشینه اگه ضربه خو ...

چچقدر خوب که شمارو دراین تاپیک دیدم و عالی راهنمایی کردین سپاسگزارم.

حالا یه سوالی به نظرتون در قرعه ۱۶ اردیبهشت ثبت نام کنم نمیدونم مال سایپاس یا ایران خودرو

چچقدر خوب که شمارو دراین تاپیک دیدم و عالی راهنمایی کردین سپاسگزارم. حالا یه سوالی به نظرتون در قرع ...

من به خاطر اینکه شرایطشو ندارم شرکت نمیکنم و ازش خبر ندارم ..ولی از سایپا ماشین شاهین و از ایران خودرو سورن پلاس و ۲۰۷ سود خوبی داره 

یه مرد خسته از دنیا