2777
2789
عنوان

کیا بچه شون تو دوران بلوغ هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 59 پست
من اطرافم هستن بچه هایی ک توی این سن هم گوشی دارن،هم گوشی ندارن،اونایی ک گوشی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شخصی دارن مد ...

والا باورم نمیشه بشه یه پسرو قانع کرد و براش گوشی نگرفت. چجوری قانع کردن پسراشونو؟

ما چون کلاس زبان آنلاین داشت مجبور شدیم بخریم چون گوشی خودم می دم دست پسر کوچیکم ولی خیلی پشیمونم

میشد با بچه کوچیکتون صحبت کنید،قانعش کنید که این زمان ک داداش کلاس داره،گوشی در اختیار داداشه،وقتی چند بار ک کلاس آنلاین داشت گوشی رو میدادید ب بزرگه،کوچیکه هم براش عادت میشد

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اطرافم هستن بچه هایی ک توی این سن هم گوشی دارن،هم گوشی ندارن،اونایی ک گوشی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شخصی دارن مد ...

ما تازه خریدیم همه اطرافیانمون داشتن پسرم می گفت شما برای من نمی خرید مگه من از کی کمم ....

عقده شده بود براش

میشد با بچه کوچیکتون صحبت کنید،قانعش کنید که این زمان ک داداش کلاس داره،گوشی در اختیار داداشه،وقتی چ ...

مشکل این بود که کوچیکه گودزیلاس ،حرف قبول نمی کنه

والا باورم نمیشه بشه یه پسرو قانع کرد و براش گوشی نگرفت. چجوری قانع کردن پسراشونو؟

باور کنید کلاس هفتم هستند و گوشی ندارن،ولی با گوشی مامان باباشون ی تایمی رو بازی میکنن،با دوستاشون تماس میگیرن،وخب بجاش سرگرم هستن،کلاس زبان میرن،والیبال میرن و خودشونم خیلی سرگرم میکنن این بچه ها،حتی دوره کرونا هم ک کلاس آنلاین شد گوشی شخصی دستشون ندادن،و واقعا الان پسرای سرزنده و شادابی هستن

میدونی عزیزم چون دوره فرزند سالاری شده،انگار نمیتونیم رو حرف بچه هامون حرف بزنیم

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
مشکل این بود که کوچیکه گودزیلاس ،حرف قبول نمی کنه

نمیدونم چی بگم والا،ولی بچه هامون هر چی باشن،نتیجه تربیت خودمونه،ولی من نمیتونم با گوشی شخصی تو این سن کنار بیام و البته ک شرایط با هم فرق داره

به نظرتون کلاس های رزمی باعث میشه بچه خودشو کنترل کنه ؟

باعث میشه خودشو تخلیه کنه،حالا ی مدت بزارش شاید خوب باشه

نمیدونم چی بگم والا،ولی بچه هامون هر چی باشن،نتیجه تربیت خودمونه،ولی من نمیتونم با گوشی شخصی تو این ...

بچه دوم تازه به دنیا آمده بود پدر شوهرم فوت کرد شوهرم خیلی وقتا با پسرم خودشو سرگرم می کرد تا آروم بشه ،کوچولومون هم خوب بلد خودشو لوس کنه و حرفشو پیش ببره

پسر من کلاس هفتم

البته مهرماهی

چند سال گوشی داره

ولی کلاس زبان میره فوتبال بازی میکنه کلاس گیتار میره دوچرخه سواری میکنه اصلا تاثیر منفی نداشت

ولی خوب طبیعتا تو این سن رفتارشون تغییر میکنه

پسر من پرخاشگر نشد ولی هی سعی میکنه سر به سر من و خواهرش بزاره کارای بیخود میکنه الکی میخنده یجوری که آدم کلافه میکنه  

پسر من کلاس هفتم البته مهرماهی چند سال گوشی داره ولی کلاس زبان میره فوتبال بازی میکنه کلاس گیتار ...

موفق باشه 

پسرم منم کلاس زبان و ریاضی می ره ،فقط زود عصبی میشه و کلافه اس