2777
2789
عنوان

تپش قلب شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 32 پست
خب عزیزم رفلاکستو درمان کن ،دارو مصرف کن ببین تپش قلبت بهتر نمیشه 

قرص پنتوپرازول میخورم حالم و بد میکنه

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم منم تپش قلب داشتم ولی به خاطر زخم معده ام بود برو پیش متخصص داخلی. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
افتادگی دریچه میترال تپش میاره مرتب بخور بهتر میشی استرس نداشته باش بدتر میشی

قبلا هم‌تپش داشتم ولی به این شدت نبود حالا مشکلم با خوابه دیگه از اون شب میترسم بخوابم

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
بله دکترم خوبه،ولی خودمم تصمیم دارم یه دکتر دیگه هم برم بدای اطمینان

من خودم نزدیک بود سره تشخیص اشتباه نابود بشم واسه همین به بقیه هم میگم که چند جا برید تا ببینید دکتر اصلی درست میگه یا نه

برای منم تاثیر نداشت ،با فاموتیدین بهترم  ولی پرهیز غذایی بیشترین تاثیر داره

درسته منم با فاموتیدین بهترم البته چند وقته نخوردم 

میگم ممکنه کسی رفلاکس داشته باشه ولی دردمعده نداشته باشه ؟

بله میشه من خودم رفلاکس شدید دارم ولی درد ندارم

قبلا هم‌تپش داشتم ولی به این شدت نبود حالا مشکلم با خوابه دیگه از اون شب میترسم بخوابم

نترس چیزای شور زیاد نخور وقتی قرص میخوری اونجوری نمیشی وای من یه مدت انقدر شدید میزد حس میکرد گاهی یه ثانیه نمیزنه ریلکس میخوابیدم  

به حکمتش دل بسپار(خدا)
بله میشه من خودم رفلاکس شدید دارم ولی درد ندارم

از کجا میشه فهمید من معدم خیلی صدا میده انگار هوا توش گیر کرده ولی درد ندارم پنتو پرازولم خوردم خوب نمیشه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
نترس چیزای شور زیاد نخور وقتی قرص میخوری اونجوری نمیشی وای من یه مدت انقدر شدید میزد حس میکرد گاهی ی ...

اتفاقا اون شب که اینجوری شدم یه عالمه گوجه سبز خورده بودم با نمک بعد هم هندوانه خوردم🤦‍♀️

از کجا میشه فهمید من معدم خیلی صدا میده انگار هوا توش گیر کرده ولی درد ندارم پنتو پرازولم خوردم خوب ...

عذر میخوام من خیلی باد گلو دارم و غذا برمیگرده یه وقتایی انقدر زیاده که غذا میاد تو بینیم