2777
2789
[QUOTE=288214421]بنده اگه ۳ اینور بخورم دیگه تباه میشم البته روزایی که میرم باشگاه اثر بی خوابی ندار ...

الان چرا اسم گرسنگی رو آوردین منم گشنه ام شد 

تورو قرآن بزارید تو درد بی خوابی باشیم دیگه اسم گشنمی و تشنگی رو نیارید 🤣😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون حالم بد مادرم بچگیم ولم کرد بابام ازدواج کرد عمه ام مریضم کرد زن پدر تحقیرم کرد شوهرم خیانت کردو کتکم زد ومیزنه و منی ک استقلال مالی ندارم و باردار هم هستم  

الان چرا اسم گرسنگی رو آوردین منم گشنه ام شد  تورو قرآن بزارید تو درد بی خوابی باشیم دیگه اسم ...

اوکی اوکی 😂😂😂

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
اینقد کیف میده از مهمونی بیای و خسته باشی بیهوش شی ولی متاسفانه خیلی وقته مهمونی نمیرم

آره خوبه ولی ب شرطی که بخوابی تا صبح😂ن مثل الان من حس میکنم خستگیم برطرف شد ولی ساعت تازه نزدیک۴:/

عع🙁❤️

آرزومه برم پدرمادرم ببینم خواستم اخرماه برم موتورمون خراب شد پولام دادم برای تعمیرموتور سرنمازت دعام کن خداسیصدچهارصدهزارتومن جورکنه بعدچندماه برم ببینمشون خیلی دلتنگشونم😔😔😭😭😭💔

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
ای جانم خسته نباشی🍃⚘

قربونت گلم.هلاکم.مهمونم دارم از صبح دارم کار میکنم الانم که مهمونام خوابیدن بچم نمیخوابه ساعت هفت هم بچمو باید ببرم مدرسه

درخواست دوستی نمیپذیرم

سلام من ساعت دوازده ونیم اینا خوابیدم ولی ساعت دو ونیم انگار بیدارم کردن اینقد جوم سنگین بود قشنگ حس میکردم. وای توروخدا دیگه تایپیکای حس سوم اینا نزارین منم که ترسو هم بیجنبه ازیه طرف میترسم هم دوست دارم برم ببینم چخبره باورتون میشه نیم ساعت اینا گذشت یخورده احساس سبکی کردم.همچین محکم دست همسرمو گرفته بودم بنده خدا بیدار شد.البته بدم نشد بیدار موندم نماز صبحمم بخونم بعد بخوابم